Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy le szeretne velem feküdni?
Figyelt kérdés
17f vagyok és vagy egy barátnőm aki 16 éves.
3 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük 1mást.
Szűz vagyok és ő is.
Ő egy nagyon félős lány meg is lepődtem amikor megujjaztam és hagyta és ő is belenyúlt a gatyámba :$
Nem gondoltam volna,hogy oda mer nyúlni :)
Nade most nem ez a lényeg.
Azt mondta,hogy ha átmegyek akkor medencézünk és utána együtt alszunk.
De nem lesz otthon senki !
És ezt ő is tudja.
Mert szerintem ha mi lefeküdnénk egy ágyra akkor ott nem lenne alvás :$
Főleg ha már volt petting.
Szerintetek ?
Akar valamit ?
2011. aug. 20. 20:32
2/6 anonim válasza:
Majd kiderül. Nem vagyunk jósok.
3/6 anonim válasza:
szerintem, nyisd ki a szádat és kérdezd meg tőle - és vigyél gumit magaddal
4/6 anonim válasza:
3 hónap viszonylag sok idő :D tuti dugni akar, hajrá :D vegyél óvszert, otthon gyakorold, hogy kell felrakni aztán vigyél hozzá is..
6/6 anonim válasza:
Ne kerdezd meg tole semmikepp!!!!!! Ha megkerded akkor talan nem-et mondhat vagy bizonytalan valaszt ad. Igy pettingeljetek addig menj vele amig tudsz. Vetkoztessetek le egymast, stb. Fontos, hogy ne Siess semmivel es ne izguld tul a helyzetet, mert akkor van eselyed, h amikor binyitanod kellene akkor majd a zaszlo nem fog allni:)Sok sikert! ja es legyen GUMI, ne messze az agytol, mondjuk a sebedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!