Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom néhány hónapja előállt nekem azzal, hogy a barátjával le szeretne feküdni, azt akarta, hogy tudjak róla. Helyes-e amit tettem? És most hogyan tovább?
szeretnék modern és jó anya lenni
szívesen elkísérném nőgyógyászhoz,ha szeretne tablettát szedni,vagy már nem érdemes beleszólnom a dolgaiba? több,mint egy éve együtt vannak, nagyon örülök,hogy ilyen erkölcsös lányom van.
Meglepődtem,mikor múltkor főzök és beront a konyhába,hogy mondok valamit,jó?
Sokat beszélgettünk erről,annó.
kezdeményezzek újabb beszélgetést erről vagy jobb lenne,ha ő tenné?
Fogamzás gátlót ha szeretne szedni, akkor kérdezd meg őt,h szeretné-e ,h vele menj el. Ez a legjobb:)
4. kommentező voltam
Itt két lehetőség van
1) Már akarja a dolgot és csak a te szavad tartja vissza.(nagyon is normális,h 1 év után szeretné már a dolgot)
2) Csak utána fog szólni,ha már megtörtént
Lehet,h jobban teszed ha csak annyit említesz neki,hogy nem tőled függ a dolog, (te ugyanúgy szeretni fogod,mint eddig.) És akkor nem érezni azt,h a te szavad ellen tett valamit.
Lehet nem kellett volna tanácsot adnom,hanem csak hagyni,tegye amit szeretne?
annyira jót akartam pedig neki..mindig mindenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!