Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány a suliba.1 éve szakított a barátjával, szoktunk suli után dumálni meg sétálni meg várok vele 1 villamost. Mindig mondja hogy aranyos vagyok de mikor bepróbálkozok nála akkor pedig szabadságot szeretne. Csak szórakozik velem?
Lehet hogy csak játszik Veled. Minden nőnek jól esik, ha csapják neki a szelet, és ha van egy pulikutyája - nem sértésnek szántam. Lehet, hogy nem akar tőled semmit, csak udvaroltat magának.
Mit jelent, hogy bepróbálkozol? Ha kéri, hogy várd meg, akkor mond meg neki, hogy akkor cserébe menjen el veled sütizni vagy meginni egy teát. Ott meg kérdezz rá, hogy szeretne-e vmit
Hát én nem ismerhetem azt a lányt. De annyit tudok mondani, hogy én is csináltam ilyet,de nem akartam szórakozni senkivel... És azt hittem, hogy egyértelműen ki van nyilvánítva, hogy csak barátok vagyunk. Minthogy az is volt. És azért csináltam, mert nagyon jól éreztem magam avval a fiúval. Sokkal jobb barát volt bizonyos szempontból, mint egy lány. Megbíztam benne... Én mindig is jobban kijöttem a fiúkkal. Lehet, hogy ez a lány ilyen. Mondjuk akiről beszélünk, az most életem nagy szerelme. Amikor csak "barátnőm" volt annak már 3 éve. :D (L)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!