16 éves vagyok és le szeretnénk feküdni a barátommal,
anyukám mindig mondja hogy ha úgy gondoljuk hogy
megértünk a dologra akkor szóljak neki és elmegyünk egy
orvoshoz, de én úgy hallottam hogy a szűzeket végbélen
keresztül vizsgálják igaz ez?
Igen, valóban a szüzeket végbélen keresztül vizsgálják (de ahogy ismerem az itt lévő válaszadók többségét, van aki azt fogja mondani, hogy nem igaz, meg, hogy mit érezhet ott az orvos...de könyörgöm, nem ők végeztek orvosi egyetemet..! És nekem ezt egy nőgyógyász mondta, amikor egészségre nevelés keretében pár felvilágosító órát adott.)
Amúgy én nem mentem el az első együttlétem előtt nőgyógyászhoz, nem lett bajom...de hidd el, ha anyukád azt mondja, akkor örülj, hogy törődik veled, és nem lehet olyan gáz:) Hja, és ártani sem fog.
2008. szept. 30. 18:31
2/11 anonim válasza:
Szia!
én 18 vagyok és szűz,de már voltam orvosnál,mert fertőzést kaptam el.jobb ha elmész Az előtt,mert felír fogamzásgátlót amit szedned kell ha nem akarsz gyereket,mert gondolom nem úgy akarsz ballagni hogy egy gyerekkel a hátadon!!:P:Pna jó ez csak poén akart lenni remélem nem sértődtél meg!!
engem nem végbelen keresztül vizsgált meg.ez az torvostól függ.van ahol ott is van ahol nem.mindenképp menj el orvoshoz mert jobb ha te is védekezel.amugy én mondtam a dokinak hogy nem voltam még senkivel igy csak 1 ujját használta,de nem is éreztem.nagyon paráztam meg kicsit szégyenlős voltam de nem kell félni.nyugi!!nem fáj.én 17 voltam akkor.na remélem segitettem.
akkor ne parázz semmi az egész
2008. szept. 30. 18:34
Totál hülyeség h az orvos végbélen keresztül vizsgál meg. Egy nőgyógyásznak nem az a dolga h a fenekedbe matasson, hanem ami elötte van "lyuk" oda kell nyúlkálnia. Amúgy teljesen mindegy hogy elmész-e nődokihoz. Én is elmentem, barátommal együtt akartam bemenni, de őt kizavarta és amikor elkezdtem mondani hogy leszeretnék vele feküdni és h milyen védekezést ajánl annyit mondott h keressek vmit a neten, úgyis biztos egész nap azt bújom.. De remélem nincs több ilyen aljas orvos! Amúgy nem fontos elmenni elötte. A lényeg h ha őszinte akarsz lenni anyukádhoz mond meg neki h a közeljövőben biztos tervezitek és ha bármi baj van tőle megtudod kérdezni és fog segíteni és nem fogsz úgy odaállni elé, h jaaaj de ciki elmondani h már nem vok szűz.. A lényeg h a legelsőnél VÉDEKEZZETEK!!! A legbiztonságosabb a gyógyszer + gumi, de gondolom bogyót még nem akarsz szedni.
2008. szept. 30. 18:59
nekem 14 éves koromban volt egy kis gondom...megkérdezte az orvos, hogy szűz vagyok e még, s mivel az voltam még,kutya kötelessége volt ebben az esetben nem rendesen vizsgálni, így engem is végbélen keresztül vizsgált:S ez van!
2008. szept. 30. 19:40
Attól mert szűz vagy megvizsgál rendesen, max sokkal óvatosabban csinálja meg több idő kell hozzá...
2008. szept. 30. 20:21
6/11 anonim válasza:
Orvosa válogatja. Ebngem is végbélen keresztül vizsgáltak meg, tehát egyátalán nem baromság.Mivel onnan is ki tudja tapintani a belső szerveidet, ezért onnan csinálja h ne okozzon feleslegesen nagy fájdalmat. De mint mondtam, orvostól is függ.
2008. szept. 30. 20:24
Igen, úgy vizsgál meg az orvos, ha úgy látja jobbnak, és szerintem nem muszály vizsgálatra elmenned előtte. Engem sem vizsgált meg, mikor először felírattam a tabit.
2008. szept. 30. 21:03
Na ezt sem tudtam, hogy szegények szűzek így járnak:)
Én pár nappal azután, hogy elvesztettem a szüzességem elmentem dokihoz és nem volt semmi gáz..megvizsgált, csinált rákszűrést, felírt fogamzásgátlót stb. Szóval szerintem mondd meg anyukádnak, hogy majd azután elmész, hogy már megtörtént a dolog, akkor amikor megtörténik pedig GUMIVAL!! fogtok védekezni.
2008. okt. 20. 20:23
9/11 anonim válasza:
Én akkor mentem el először, amikor először elszakadt a gumi. Így már nem volt tétje a dolognak :) Kérdeztem tőle a végbélen vizsgálást, és azt mondta, hogy szokták, de sok értelme nincs. A legtöbb nőgyógyász amúgy is fakezű, nem éreznek semmit se, hátha még plusz tíz centi szövet van a keze meg a méh, petefészkek között. Ő speciel baromi jól kitapint mindent, mert félig-meddig vak is, de másokról tudja, hogy nem ilyenek.
2009. ápr. 14. 21:48
10/11 anonim válasza:
9es: 10 centi szövet???:O lapozz már fel egy anatómiai atlaszt, kérlek szépen.
2012. szept. 18. 23:49
Kapcsolódó kérdések: