Félek lefeküdni a barátommal. De ő már nagyon szeretné. Engedjem magam?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 18:47
1/18 anonim válasza:
Attól függ mennyi idősek vagytok :) 21/F
2/18 anonim válasza:
Ha nem akarod akkor ne feküdj le vele.. mire jó az? A szex akkor jó ha mind két fél élvezi és akarja.
3/18 A kérdező kommentje:
én:15 ő:16..
2011. nov. 6. 18:50
4/18 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy?
Ám ha fenntartásaid vannak, akkor ne tedd. Semmiképpen, s ha azt mondja, hogy akkor elhagyj, akkor had menjen, mert csak ennyit akar.
De ha nem zsarol, akkor is rengeteg módja van annak, hogy a kedvére tegyél.
Összegezve: nem javaslom, csak azért mert ő szeretné! Ha van kérdésed írj üzenetet!
5/18 anonim válasza:
Akkor túl rég együtt sem lehettek. Szerintem még várjatok, fiatalok vagytok. Pláne ha te nem szeretnéd még :)Ne haragudj, de a ti korotokban még jellemző a skalpvadászat a pasiknál, nehogy te is egy ilyen áldozata legyél, ne siessetek el semmit. 21/F
6/18 A kérdező kommentje:
2hónapja vagyunk csak eggyütt..de az előző barátom 19volt és neki csak "arra" kellettem..
2011. nov. 6. 18:54
7/18 anonim válasza:
Ne legyenek kétségeid, neki is csak arra kellesz, ha két hónap után zaklatja a 15 éves barátnőjét, hogy hagyja magát meg...ni.
Gondolom, a volt pasid elújságolta, hogy milyen könnyen kapható vagy, és most egy darabig csak azok keresnek, akik nem akarnak sok energiát fordítani egy csajra némi kis szexért cserébe.
9/18 A kérdező kommentje:
nem!én még szűz vagyok..
2011. nov. 6. 19:03
10/18 anonim válasza:
szerintem még ezzel se tedd :) az előző kettő 21/F is én voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!