Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen feleségről?

Figyelt kérdés

Adott egy tíz éves házasság, amelynek az első három-négy éve tűrhető volt, az utóbbi hat-hét éve pedig csak egy kínszenvedés. A feleség egyáltalán nem foglalkozott a férjével, a férj pedig éveken át könyörgött neki szóban és levelek tucatjaiban, hogy változzon valami, de semmi eredmény. A férj ezt megunta és lelécelt tíz év után egy másik nővel.

Ezt követően a feleség elkezdett megváltozni, kivirult, hirtelen szerelmes feleség lett, most pedig fűt-fát beígér a férjének hogy menjen vissza. A házasságot szexuális problémák és napi feszültség terhelték mindig is. És van két kisgyerek.

Szerintetek miért van az, hogy 10 éven át kevés a könyörgő szó, a tettek mezejére lépve pedig hirtelen a feleség ráébred arra, hogy a férjének volt igaza? Mit lehet egy ilyennel kezdeni?

2014. febr. 2. 11:08
1 2 3
 21/24 Költőnő? ***** válasza:
egyébként a levél nem hülyeség. Az emberek írásban vhogy jobban össze tudják szedni a gondoltaikat, érzéseiket. Ez egy ilyen témában határozottan nem hátrány
2014. febr. 2. 13:04
 22/24 anonim ***** válasza:

én megalázónak tartom, és valószínűleg kiakadnék, ha a férjemtől levelet kapnék..

a levél a kommunikációnak nem az a formája, amit az együtt élő házasoknak probléma esetén alkalmazniuk kellene, főleg hogy személytelen, és egyoldalú...ebben az esetben annyira venném figyelembe, mint ő engem(semennyire) /ezt általánosságban, ha a szóban való problé,a felvezetés elmarad/

de a kérdező példája kicsit más, hsizen szóban is próbált kommunikálni,

Szerintem

2014. febr. 2. 13:10
 23/24 A kérdező kommentje:
A szóbeli kommunikáció volt az első, ezzel párhuzamosan mentek a levelek. Én szeretek leveleket írni és kapni is, még akkor is, ha nap mint nap beszélek valakivel. Egy ilyen esetben meg kifejezetten jó visszaolvasni a múlt ereklyéit.
2014. febr. 2. 13:46
 24/24 Költőnő? ***** válasza:
bizony... tanulságos tud lenni
2014. febr. 2. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!