Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a gyesen...

Mit gondoltok arról a gyesen lévő feleségről, aki nem vasal a férjének inget?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 09:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég kevés info-legalábbis nekem. Miért nem vassal? Mik a körülmények?
2013. aug. 9. 09:23
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
semmit. Gondolom azért mást megcsinál. Én ismerek több oylan családot ahol a férj vasalja az ingjét és oylat is ahol a nő annyira utál vasalni hogy vasaló szolgálattal vasaltatja ki. Én pl utálok főzni, sütni szeretek. Főzni akkor fözök ha muszáj egy héten 1-2 szer, sokszor megkérem a férjemet fözzön ö. Én viszont midnen mást megcsinálok a férjem még csak a szenyesig sem viszi el a ruháit, semmit nem pakol el amga után stb de ez engem nem is zavar én szivesen kiszolgálom amig biztositja azt hogy ne kelljen napi 8 órát dolgoznom.
2013. aug. 9. 09:23
 3/32 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. A vasalás 40 fokban szívás. Aki vasalt inget akar, megcsinálja magának. Teljesen mindegy, hogy gyesen van-e vagy sem, megfő.
2013. aug. 9. 09:24
 4/32 anonim ***** válasza:
85%
semmit. Max. hogy nem szeret vasalni. Egyébként ezt maximálisan megértem
2013. aug. 9. 09:29
 5/32 anonim ***** válasza:
86%

Semmit.

Én se vasalok,szerintem évek óta kezemben sem volt vasaló,egy szoknyám van,amit vasalni kell,párom ki szokta amikor vasalja a sajátjait,igaz,neki sincs sok vasalnivaló.

De írok felháborítóbbat,porszívót se fogtam évek óta,az is páromé,nekem rögtön fáj tőle a fejem.

Munkamegosztás.

Főzni,mosni viszont mindig én szoktam.

Többi megoszva.

ez így normális.

2013. aug. 9. 09:31
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
Meg tudom érteni. Ettől függetlenül én nem tudnám vasalatlan ruhában szélnek ereszteni a férjemet.
2013. aug. 9. 09:32
 7/32 anonim ***** válasza:
74%

Azt hogy lehet rólam beszélsz. ..

Igaz a férjem nem is hord inget, a szárítógép intelligens ugy nincs is rá szükség. De ha lenne se vasalnék max átvinném anyoshoz hogy vasalja ki.

2013. aug. 9. 09:38
 8/32 A kérdező kommentje:

akkor jó :)

a férjem beszólt, hogy azért tart itthon, hogy pld ezt is csináljam, hisz ezért vagyok itthon

2013. aug. 9. 09:40
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van baratnőm akinek a férje maga vasalja az ingjeit.Nem itelem el ezért,hagy csinalja mas dolga sincs otthon.En is utalok vasalni inget nem is tudok szepen
2013. aug. 9. 09:42
 10/32 anonim ***** válasza:
47%
Ha szereted a férjed igazán megtehetnéd, nem egy nagy dolog minden este kivasalni egy inget. Persze ez után a beszólás után már elgondolkoznék, hogy kihez is mentem hozzá.
2013. aug. 9. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!