Mit gondoltok arról az feleségről, aki az 5. hónaptól visszaköltözik az anyjához?
1. Az anyja nagyon erőltette és gyenge volt ahhoz, hogy nemet mondjon
2. Ráakaszkodik az anyjára, "így könnyebb" alapon - vagyis kihasználja
3. Gondok vannak a házasságával és így menekül
ezek a variációk jutottak eszembe
Ez a pasi nincs felkészülve az apaságra.
Ja ha az én férjem lelépett volna mikor 5 hónapos terhes vagyok a baba születése után biztos nem jönne vissza ide lakni.
bocsi félre olvastam...
Az anyuka sincs teljesen felkészülve, nem stabil a kapcsolat, anyuka még gyereknek érzi magát(belül) és nem mer nem, tud önálló lenni.
Az anyja erre kényszeríti.??
Még az hagyján, hogy most a terhesség alatt odaköltözött, de hogy utána is.
Lusta, tehetetlen, nem akarja igazán ezt a babát, be van tojva, nem vállalja a tetteit, béna. Nem tudok róla jót írni, lenézem az ilyen embert.
Most lehet le fognak pontozni engem.
De nem az anyjának szüli majd a gyerekét, hanem magának és a férjének.
(És persze megint más lenne, ha mondjuk szülés után lenne valami komplikáció, de ha nincs, akkor ez a véleményem.)
Szia!
Én is veszélyeztetett vagyok, a 31.hétben. Az én szüleim 300, férjemé 200 km- re laknak. Eszembe nem jutna költözködni! Férjem segÍt mindenben, és tudom, hogy én sem hagyhatom el magam. Amennyire muszáj vigyázok magunkra de ha ágynak dőlnék, akkor is max. barátnőt kérnék meg, hogy pl. porszÍvózni jöjjön át ha Férjem vmi miatt nem tudná megcsinálni. Szóval szerintem ha Te is megteszed a magadét a háztartásban, akkor semmi oka nem lehet annak, hogy egy felnőtt nő anyukára legyen utalva...
Szülés utánra is vonatkozik ez. Ha Így áll hozzá, sosem lesz megfelelő időpont a hazaköltözésre, mindig lesz aggódnivaló...
Ha azzal van a feleségednek baja, hogy félti a babát, miért nem kéri meg az anyukáját, hogy menjen át, és segítsen neki takarítani?
Gondolom a veszélyeztetett terhesség nem olyan, hogy 4 napig fel sem kelhet az ágyból, az egyszerűbb, nem megerőltető dolgokat ugyanúgy meg tudná ő is csinálni.
Valószínűleg nálatok a kapcsolattal és a kommunikációval lehetnek gondok. Nem ártana, ha megbeszélnétek.
Te miért nem tudnál neki segíteni? Sokat dolgozol, keveset vagy otthon? Az anyósod a gyerek születése után is átmehetne segíteni a feleségednek, ha te nem leszel otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!