Olvastam a neten, de nem tudom hogy igen vagy nem mert mindenhova mást írnak.
2011. ápr. 12. 15:49
1/9 anonim válasza:
remélem igen!!!!:)))))
de szerintem csak "látogatóba" megy
2011. ápr. 12. 15:56
2/9 anonim válasza:
Ja, vendégnek megy pár napja...
2011. ápr. 12. 15:58
3/9 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy nem!!! Miután 2 hónapot kint töltött a villán kívül, úgymond ki is pihenhette magát. Nem lenne Fair erre az egy hónapra visszaküldeni! annyi erővel minden játékos aki elunta a bent létet siránkozva pihenhetne szintén két hónapot. Tiszta géz lenne az egész! meg amugy is kit érdekel az az infantilis hülye f*sz!
2011. ápr. 12. 16:00
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem ,de jó lenne!:)
2011. ápr. 12. 16:06
5/9 anonim válasza:
ha már máshol is olvastad és nem kaptál egyértelmű választ,itt sem nagyon hinném hogz fogsz,na de mindegy.
és nagyon remélem hogy nem megy vissza,és ahogy a második is elmondta,nagy kib**zás lenne másokkal szemben ha visszamenne.azt is nehéz elviselni ha látogatóba menne,hát még ha be is költözne!
2011. ápr. 12. 16:09
6/9 anonim válasza:
akarom mondani harmadik válaszoló*
2011. ápr. 12. 16:09
7/9 anonim válasza:
remélem nagyon szerettem
én azt hallottam hogy csak szorakoztatni megy be mert miota kiesett csökkent a nézettség mert ö ment volna vissza de mondták hogy VV vagy enikö? és eniköt vállasztotta
ezért béci ment vissza és ezért mondták azt h nem béci nyert hanem olivér adta fel
amikor mondta hoogy fel akarja adni és majdnem össze is verekedtek bécivel gyorsan beadtak 1 reklámot
de én ott voltam a studioba és láttam
am ha visszmegy akkor nem gyerheti meg csak szorakoztat
2011. ápr. 12. 16:15
8/9 anonim válasza:
nyilván nem költözhet vissza,mert az igazságtalanság lenne.de semmiben nem reménykedem jobban,mintohgy visszamehessen 1-2 napra,és megint mehessenek a röhögés.ő volt a legjobb.:DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!