Mit gondoltok arról az feleségről, aki az 5. hónaptól visszaköltözik az anyjához?
Figyelt kérdés
És még a baba születése után is ott marad pár hónapig,mert neki igy könnyebb?2010. aug. 12. 08:58
11/15 anonim válasza:
ha annyira súlyos a helyzet, akkor kórházi ápolásra szorul. ha csak pihenést javasoltak neki, akkor szerintem te is tudsz neki segíteni. sőt, a házasság óta a ti feladatotok egymásra figyelni.
12/15 A kérdező kommentje:
Van már 2 nagyobb gyermekünk ráadásul panelben lakunk az 5.emeleten.Kinyilt a méhszája,nem tud lépcsőzni,plussz a gyerekek után is szaladni.Eddig jó volt a kapcsolatunk,csak nagyon hiányoznak.
2010. aug. 12. 11:49
13/15 anonim válasza:
A gyerekek is mentek vele anyukához? Nem tudnál te is odaköltözni egy időre?
14/15 anonim válasza:
hát így már valamennyire érthető a dolog,de akkor is miért marad még szülés után is ott?akkor már simán hazaköltözhetne.vagy költözz oda te is.ez így nem megoldás mert erre rámehet a kapcsolatotok.tapasztalat.nálunk bár más probléma miatt de tönkrement a kapcsolatunk,mert felmerült olyan probléma amit a gyerekem apja nem tudott megoldani.3 hetes volt a kkor a kislányunk.ezt mindenképp meg kell valahogy oldanotok,mert még az erős kapcsolatot is tönkreteheti.a miéni is erős volt,vagy csak én gondoltam annak.minden jót.szia.
15/15 anonim válasza:
Félti a közös babátokat ez érthető..ott kiszolgálják, semmit sem kell csinálnia csak pihenni..ez is érthető..ha otthon lenne nem tudna feküdni állandóan főleg mivel két másik gyereket és egy férjet is el kellene látnia..szerintem jól tette, hogy elköltözött..attól még szeret..de fél, félti a közös babátokat és az ő érdekében tette ezt szerintem..ne aggódj emiatt, inkább látogasd és légy vele annyit amennyit csak tudsz..én is csak azért nem költöztem akkor anyámhoz amikor veszélyeztetett terhes voltam mert nem volt másik gyerek..és a férjem is külföldön volt..anyámtól meg falra mászok öt perc után..én tudtam pihenni és vigyázni magamra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!