Mit gondoltok arról a gyesen lévő feleségről, aki nem vasal a férjének inget?
"azért tart itthon" ???? Alapvetően Te azért vagy otthon, hogy a gyereket gondozd.
Nasszóval, az, hogy ilyenkor mit gondolok a feleségről, több dologtól is függ. Ha annyi a dolga egész nap, hogy reszeli a körmét, és vasalni kéne, ha ezt az egy dolgot nem csinálja meg, az gáz.
Viszont ha millió más dolgod van mellette, a párod meg közben a lábát lógatja, esetleg besegíthetne a vasalásba. Persze nem akkor, ha reggel 7-től este 9-ig dolgozik.
Amúgy ez nálunk is állandó vitatéma. Én vasalok. Csak néha épp nem tudom, hogy van-e még vasalt, vagy nem. Amúgy utálok vasalni. Főleg 40 fokban.
Ha vasalt ruhát akar a férjem, egy vasalja magának, vagy tartsa rendben a szekrényét.
Ne csak addig legyen szép a ruha amíg kivasalom, hanem amíg a szekrényben lóg.
Volt, hogy kivasaltam, eltettem, 2nap után úgy nézett ki, mint amit kukázott, ha keményítőben áztatom-szárítom se lett volna nehezebb vasalni.
Minden nap átélni a vasalást? JAJ CSAK AZT NE! ÚGY UTÁLOM!
Ez komoly??? Vannak ilyen nők?
Én is sok mindent utálok, mégis megteszem, főleg annak, akit szeretek. Utálok főzni, utálok mosogatni, utálok teregetni, utálok még sok-sok dolgot, de ez egy nő feladata. Persze nem csak az övé, de csak magát hibáztathatja, ha egy lusta férfit választott, aki semmit nem képes segíteni. De ne haragudj, hogy valaki annyira balf-sz legyen, hogy ha akar sem tud kivasalni egy inget, hát az durva.
szerinte a házimunka nulla, egy semmi
gondoltam, hogy ha semmi, akkor az ingvasalás is semmi
akkor meg minek vasalni...
Tudom, hogy kérdésre kérdéssel válaszolni illetlen.
És aki kérdezi mi köze hozzá, miért szúrja a szemét? Mindenkinek saját maga dolga.
Ne hogy már valaki más életében turkáljon, mert a sajátja eseménytelen!
az én gyerekeim nem alszanak délután
de ha nem becsüli meg meg így is úgy is csak lógatom itthon a lábam és egy semmittevő vagyok,akkor meg minek is...legalábbis neki ezt mondtam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!