Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a gyesen...

Mit gondoltok arról a gyesen lévő feleségről, aki nem vasal a férjének inget?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 09:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

"azért tart itthon" ???? Alapvetően Te azért vagy otthon, hogy a gyereket gondozd.

Nasszóval, az, hogy ilyenkor mit gondolok a feleségről, több dologtól is függ. Ha annyi a dolga egész nap, hogy reszeli a körmét, és vasalni kéne, ha ezt az egy dolgot nem csinálja meg, az gáz.

Viszont ha millió más dolgod van mellette, a párod meg közben a lábát lógatja, esetleg besegíthetne a vasalásba. Persze nem akkor, ha reggel 7-től este 9-ig dolgozik.

Amúgy ez nálunk is állandó vitatéma. Én vasalok. Csak néha épp nem tudom, hogy van-e még vasalt, vagy nem. Amúgy utálok vasalni. Főleg 40 fokban.

2013. aug. 9. 09:48
 12/32 anonim ***** válasza:
92%
bár nem szokott nagyon érdekelni a lepontozás, de azért most kíváncsi lennék :) Gáz, ha valaki nem szeret vasalni? Vagy mégis mi? A napi egy 1 ing vasalása nekem meg még annyira sem menne, mint az egyszerre soké. Annyira utálom a vasalást, én biztos nem szeretném minden nap ezt átélni.
2013. aug. 9. 09:52
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért tart??????????? ez meg miféle duma? Jól nekimennék. Mi vagy te? Cseléd?
2013. aug. 9. 09:58
 14/32 anonim ***** válasza:

Ha vasalt ruhát akar a férjem, egy vasalja magának, vagy tartsa rendben a szekrényét.

Ne csak addig legyen szép a ruha amíg kivasalom, hanem amíg a szekrényben lóg.

Volt, hogy kivasaltam, eltettem, 2nap után úgy nézett ki, mint amit kukázott, ha keményítőben áztatom-szárítom se lett volna nehezebb vasalni.

2013. aug. 9. 10:08
 15/32 anonim ***** válasza:
6%

Minden nap átélni a vasalást? JAJ CSAK AZT NE! ÚGY UTÁLOM!

Ez komoly??? Vannak ilyen nők?

Én is sok mindent utálok, mégis megteszem, főleg annak, akit szeretek. Utálok főzni, utálok mosogatni, utálok teregetni, utálok még sok-sok dolgot, de ez egy nő feladata. Persze nem csak az övé, de csak magát hibáztathatja, ha egy lusta férfit választott, aki semmit nem képes segíteni. De ne haragudj, hogy valaki annyira balf-sz legyen, hogy ha akar sem tud kivasalni egy inget, hát az durva.

2013. aug. 9. 10:11
 16/32 A kérdező kommentje:

szerinte a házimunka nulla, egy semmi

gondoltam, hogy ha semmi, akkor az ingvasalás is semmi

akkor meg minek vasalni...

2013. aug. 9. 10:14
 17/32 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy kérdésre kérdéssel válaszolni illetlen.

És aki kérdezi mi köze hozzá, miért szúrja a szemét? Mindenkinek saját maga dolga.

Ne hogy már valaki más életében turkáljon, mert a sajátja eseménytelen!

2013. aug. 9. 10:21
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
kedves 15-ös, igen vannak. És például imádok főzni, sütni, a házimunkákkal meg nincs bajom. És mindezek mellett utálok vasalni. Biztos, hogy ezért nem is rángatnám elő a deszkát, vasalót stb. hogy minden nap vasaljak, több a hercehurca. Akkor már egyben az egészet, egy/több mosásnyit. Nálunk egyébként működik a munkamegosztás, akinek épp ideje, energiája van, az csinálja, amit tud. Nem szolgálom ki a férjem, ő sem engem, együtt működtetjük a napi életet.
2013. aug. 9. 10:30
 19/32 gabszem ***** válasza:
100%
hát ez nem túl kedves a férjedtől, hogy ilyet mond... Mindenesetre én ki szoktam vasalni a férjem ingeit, mert ha a gyerek alszik nyugodtan meg tudom csinálni 10 perc alatt az egész heti ingadagot. mást nem vasalok, ennyi belefér azért.
2013. aug. 9. 10:44
 20/32 A kérdező kommentje:

az én gyerekeim nem alszanak délután

de ha nem becsüli meg meg így is úgy is csak lógatom itthon a lábam és egy semmittevő vagyok,akkor meg minek is...legalábbis neki ezt mondtam...:)

2013. aug. 9. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!