Mit gondoltok a Heidi illetve az Antónia nevekről?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:33
1/7 anonim válasza:
Akkor már inkább a Heidi, de egyiktől sem dobok hátast.
Ha neked bármelyik tetszik, akkor anyakönyveztesd így. Akár mind a kettőt csak a sorrendet döntsd el.
3/7 anonim válasza:
A Heidiről mindig egy ilyen német kislány jut eszembe: [link]
A férfinévből képzett lánynevek sem a kedvenceim.
Szóval én nem adnám, de azért mindkettőt hordhatónak tartom.
4/7 anonim válasza:
akkor már inkább úgy adnám, hogy Hédi, így hogy Heidi nem tetszik. az Antónia jó, kicsit erős női név, de ha illik a vezetéknévhez jó választás.
5/7 anonim válasza:
Heidit nem tudom, de a Hédi az egyik kedvenc nevem.
Az Antónia név számomra férfias, ha férfinév lenne, tetszene :)
6/7 anonim válasza:
Nem adnám a lányomnak. De mindenkinek szíve joga elnevezni a gyerekét, ha Te akarod és tetszik, akkor miért kérdezed? Neked és a másik szülőnek van joga beleszólni szvsz. Mi legalábbis senki másnak nem osztottunk lapot a nevek válogatásánál... Kb fel se merült, hogy ez vagy az mit szól hozzá, persze a jó ízlés határain belül kell maradni (volt évfolyamtársam Száraz Pálma, már akkor úgy gondoltam, hogy szegény csajnak nagyon agyamentek a szülei)
7/7 anonim válasza:
anyukám és én! szóval én mindkettőt imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!