Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Heidi illetve...

Mit gondoltok a Heidi illetve az Antónia nevekről?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább a Heidi, de egyiktől sem dobok hátast.

Ha neked bármelyik tetszik, akkor anyakönyveztesd így. Akár mind a kettőt csak a sorrendet döntsd el.

2013. aug. 6. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek.
2013. aug. 6. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

A Heidiről mindig egy ilyen német kislány jut eszembe: [link]

A férfinévből képzett lánynevek sem a kedvenceim.

Szóval én nem adnám, de azért mindkettőt hordhatónak tartom.

2013. aug. 6. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor már inkább úgy adnám, hogy Hédi, így hogy Heidi nem tetszik. az Antónia jó, kicsit erős női név, de ha illik a vezetéknévhez jó választás.
2013. aug. 6. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Heidit nem tudom, de a Hédi az egyik kedvenc nevem.

Az Antónia név számomra férfias, ha férfinév lenne, tetszene :)

2013. aug. 6. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem adnám a lányomnak. De mindenkinek szíve joga elnevezni a gyerekét, ha Te akarod és tetszik, akkor miért kérdezed? Neked és a másik szülőnek van joga beleszólni szvsz. Mi legalábbis senki másnak nem osztottunk lapot a nevek válogatásánál... Kb fel se merült, hogy ez vagy az mit szól hozzá, persze a jó ízlés határain belül kell maradni (volt évfolyamtársam Száraz Pálma, már akkor úgy gondoltam, hogy szegény csajnak nagyon agyamentek a szülei)
2013. aug. 14. 06:51
 7/7 anonim válasza:
anyukám és én! szóval én mindkettőt imádom :)
2013. aug. 31. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!