Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bolond vagyok, hogy ilyen anyuci pici fiával jöttem össze? Lehet ebből valami hátrányom?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval. 30 éves, de sajnos az anyukájától függ eléggé. Első randira is elkísérte az anyukája. Engedélyt kér mindenről az anyukájától stb. Nagyon anyás pasi.
Jó lehet kicsit gáz egy ilyen pasi, de nagyon megszerettem azért, olyan kis aranyos, szeretni való. Mit csináljak?
2014. febr. 1. 18:37
11/13 A kérdező kommentje:
9-es
Lehet kisfiú és nem férfi, lehet életképtelen stb, de nagyon kedves olyan szeretete ad mint még senki és ez a legfontosabb úgy gondolom, nekünk nőknek.
2014. febr. 1. 19:03
12/13 anonim 

válasza:

Addig, míg fel nem oszlik a rózsaszín köd. Utána......
13/13 anonim 

válasza:

na persze..győzködd csak magad...Egy NŐNEK aki tényleg egy Nő! annak egy férfi kell nem egy anyuci fiúcskája.
És nem csak anyuci pici fia tudja megadni ezt a szeretetet.
De ha neked ez nem baj akkor miről beszélünk?? Mert ezek szerint neked nem gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!