Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bolond vagyok azért mert szakítottam egy jó nővel?
Én elég csúnya fiú vagyok, kövér is alacsony is. Megismerkedtem egy nagyon csinos vékony barátaim szerint egy bomba nővel. A lány valamit megszeretett bennem állítólag és így összejöttünk. De sajnos 1 hónap után szakítottam vele, mert nem fogott meg belülről, nem alakult ki szerelem nálam.
Barátaim, ismerőseim szerint egy barom vagyok, mert szerintük ilyen csak a mesében van, hogy egy ilyen pasival egy ilyen jó nő összeáll és ezért baromi mázlista vagyok és én ezek után ezt a nőt eldobtam. De én egy érzelmes pasi vagyok és nekem fontos a szerelem, közös összhang.
1-es
Nem!!! szerelem nélkül nem áll fel
szerintem jól döntöttél !
ha nem fogott meg belülről és nem éreztél iránta semmit akkor jobb is hogy szakítottál. és látszik hogy a haverjaid csak baszni akarnak , neked is eljön majd a nagy ő ne aggódj :)
de tudnod kell egyedül is boldognak lenned mert így majd soha nem fogsz majd egy kapcsolatban szenvedni csak mert attól félsz hogy egyedül maradsz :) szóval nyugi és élvezd az élet majd jön egy lány
Nem vagy bolond!
Én sem ájultam még el egy nőtől sem, azért mert jól nézett ki..... Viszont a "felállós" szöveg kicsit gyanús, én sem vagyok szerelmes az ágyamba, mégis olyan jókat szoktam spriccelni rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!