Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bolond vagyok azért mert szakítottam egy jó nővel?
Én elég csúnya fiú vagyok, kövér is alacsony is. Megismerkedtem egy nagyon csinos vékony barátaim szerint egy bomba nővel. A lány valamit megszeretett bennem állítólag és így összejöttünk. De sajnos 1 hónap után szakítottam vele, mert nem fogott meg belülről, nem alakult ki szerelem nálam.
Barátaim, ismerőseim szerint egy barom vagyok, mert szerintük ilyen csak a mesében van, hogy egy ilyen pasival egy ilyen jó nő összeáll és ezért baromi mázlista vagyok és én ezek után ezt a nőt eldobtam. De én egy érzelmes pasi vagyok és nekem fontos a szerelem, közös összhang.
Eleve miért kezdtél el vele járni, ha nem voltál belé szerelmes? Akkor hol voltak az érzelmeid?
Szerintem megijedtél attól, hogy ennyire csinos barátnőd van és az önértekelési zavaraidat nem tudván kezelni, inkább szakítottál vele. Ezért is nem fekûdtél le vele, féltél. Ezzel viszont egy jó eséllyel normális és kiegyensúlyozott kapcsolatról maradtál le.
Szóval igen, egyetértek a barátaiddal.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!