Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bolond vagyok azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bolond vagyok azért mert szakítottam egy jó nővel?

Figyelt kérdés

Én elég csúnya fiú vagyok, kövér is alacsony is. Megismerkedtem egy nagyon csinos vékony barátaim szerint egy bomba nővel. A lány valamit megszeretett bennem állítólag és így összejöttünk. De sajnos 1 hónap után szakítottam vele, mert nem fogott meg belülről, nem alakult ki szerelem nálam.

Barátaim, ismerőseim szerint egy barom vagyok, mert szerintük ilyen csak a mesében van, hogy egy ilyen pasival egy ilyen jó nő összeáll és ezért baromi mázlista vagyok és én ezek után ezt a nőt eldobtam. De én egy érzelmes pasi vagyok és nekem fontos a szerelem, közös összhang.

2013. ápr. 20. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Az a lényeg, hogy jól érzed-e magad valakivel vagy sem, nem az, hogy szereted-e nézegetni...
2013. ápr. 20. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Az meg hogy kinek mi a jó pasi, akármilyen nőnek tetszhet akármi, vagy éppen nem, ami a külsőt meg a belsőt illeti, a haverjaid akiknek alapból a nők tetszenek, persze hogy rondának fognak téged találni.... viszont általában pont a tüzes ribik szeretik a ronda férfias srácokat, a nyálas pláza pics*k meg a kislányos arcúakat...... ennyi....
2013. ápr. 20. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne az ismerősökre hallgass. Teljesen igazad van, egy tartós kapcsolathoz nem elég, hogy valaki jól nézzen ki. Főleg hogy idővel mindenki veszít a szépségéből és akkor mi marad a kapcsolatban az összetartó erő? Én ily hasonló típus vagyok, csak nőben (kivéve az alacsonyságot és a kövérséget), ha valaki nem fog meg belsőleg, akkor külsőleg lehet bármilyen, nem tudok beleszeretni.
2013. ápr. 20. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Eleve miért kezdtél el vele járni, ha nem voltál belé szerelmes? Akkor hol voltak az érzelmeid?

Szerintem megijedtél attól, hogy ennyire csinos barátnőd van és az önértekelési zavaraidat nem tudván kezelni, inkább szakítottál vele. Ezért is nem fekûdtél le vele, féltél. Ezzel viszont egy jó eséllyel normális és kiegyensúlyozott kapcsolatról maradtál le.

Szóval igen, egyetértek a barátaiddal.

36/N

2013. ápr. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!