Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bolond vagyok, hogy ilyen anyuci pici fiával jöttem össze? Lehet ebből valami hátrányom?
Megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval. 30 éves, de sajnos az anyukájától függ eléggé. Első randira is elkísérte az anyukája. Engedélyt kér mindenről az anyukájától stb. Nagyon anyás pasi.
Jó lehet kicsit gáz egy ilyen pasi, de nagyon megszerettem azért, olyan kis aranyos, szeretni való. Mit csináljak?

Pont ilyen? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__53374..
Ha neked jó így,nekem is. Te tudod,hogy mire vállalkoztál.

Elég viccesnek, filmjelenetnek tűnik.(azaz kamunak)
Mivel nem írtad le a helyzetet, így a kérdést sem látom fontosnak.

Elkísérte az anyja randira? hűha....
Itt az anyjának kéne rádöbbennie arra, h a fia felnőtt lett és nem lehet mindig a szoknyája mellett, hanem legyen végre felnőtt férfi.
Te szinte bármit is mondanál vagy tennél csak az ellenségeskedést látnák belőle.

Igen, eléggé ritka az ilyen elszakadni nem tudó "életképtelen" fiú. Mert nem férfi.
De a te döntésed, ebbe senki nem szólhat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!