Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)
egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)
Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.
(tiszt.kiv. ;) )
18L
Nem.
Te teljesen normális vagy.
Vagyis a mai helyzetre nézve:régimódi
1:ne küzdeni kelljen valakiért.Ha vissza utasít.,vagy sokáig hezitál,akkor b@ssza meg az,aki akarja,ne velem szórakozzon.
Amúgy meg nem nagy dolog a többi dolog,amnit szeretnél.
Akkor ne is álmodjak ilyen fiurol?:D
(most átolvasva voltak helesirási hibáim a kiirásban, nem belekötni! ) :)))
de van ilyen csak meg kell találnod :D
am nem vagy bolond.
gondolom a lány nem reagált pozitívan a közeledésére
vagy sehogy sem
ha meg régimódi férfiakról álmodoztok az még nem jutott eszetekbe, hogy létezik olyasmi is, hogy tapintatosság?
tőlem távol állna, hogy bárkire is megpróbáljam ráerőltetni magam
Én olyasmi vagyok amit keresel.Nem is egy ilyen haverom van.Szal van esélyed találni :)
F20
Köszönöm mindenki válaszát. A lány érdeklödik felöle, engem éppen ezért idegesit mivel a lány a barátnőm, és egyszerüen már fáj nézni ahogy kinlodik a fiuval mert az a srác ilyen besza*i.
Éppen azért irtam a kérdés végére hogy tisztelet a kivételnek, mert tudom hogy vannak ilyen fiuk. Nem sok, de akad.:) Csak nem értem miért ilyenek sokan? hogy fbon szerelmet vallani, meg hogy ugy öltöznek mint a nők, stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!