Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)
egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)
Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.
(tiszt.kiv. ;) )
18L
Őszintén szólva én is ilyen fiúról 'álmodozok' mint te de nem nagyon akar sikerülni az, hogy találjak.
18l
Ha valaki élőben merne kezdeményezni, el is zavarjátok a francba! Nemcsak a férfiak, hanem a nők sem olyanok már, mint régen!
Régen volt becsülete egy férfinak, a nő is tisztelettel kezelte őt. Ma meg ordenáré tulok módjára utasítják vissza, hanem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!