Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért becsülik többre a biszex kinézetű kalandorokat, mint a normális férfiakat?
Többször feltűnt már és a közvetlen környezetemből is volt rá példa, hogy amolyan rendes, szolid nők (tehát nem plázacicák) csalták meg a normális, aránylag jó kinézetű, családcentrikus pasijukat, egy gyenge, nőies vonású, metroszexuális kinézetű fiúkákkal. (szándékosan nem használom rájuk a férfi kifejezést)
Olyan példa is akadt, hogy a nő otthagyta a vőlegényét, egy ilyen férfinak nem nevezhető biszex kinézetű fiúkáért és mikor a fiúka pár numera után lelépett, akkor ment a rinyálás meg a sírás.
Miért van az, hogy a nők többre becsülik az ilyen genetikai hulladékokat, mint a normális hűséges férfiakat? Miért van, hogy többre becsülik azt aki megalázza őket és az után futnak?
És nem a plázacicákra gondolok, hanem a fiatal, családos nőkre.
Tudom, hogy ezt a kérdést nagyon sok nő is feltehetné fordított állásban, de akinek akad egy rendes, jó kinézetű, családcentrikus, hűséges pasi, az miért becsüli többre az ilyeneket.
Leginkább nők válaszai érdekelnek
"Miért van az, hogy a nők többre becsülik az ilyen genetikai hulladékokat, mint a normális hűséges férfiakat? Miért van, hogy többre becsülik azt aki megalázza őket és az után futnak? "
1. Téged is egy ilyen miatt hagytak el?
2. Egy nagyon jó barátodat hagyták el egy ilyen miatt?
3. Szerinted a világ ÖSSZES nőjének az ilyen pasik kellenek?
4. Olvasd el újra a 3. kérdést és gondolkozz el újra a kérdéseden!
Peace!
Kit érdekelnek a környezetedben lévő pár nők? Nekem aztán ne általánosíts egy olyan csoportról, aminek én is része vagyok! KÖSZ
Részemről ennyi!
Én már egyre jobban hiszem, hogy a világ összes nője ilyen. Mert egyre több ilyen példát látok. Nem tudom mi a vonzó ezekben és miért esik egy nő extázisba, ha meglát egy gyenge, nőies fiúkát.
Lehet, hogy azoknak a srácoknak olyanja van, ami neked / nekik nincs: esze, kisugárzása, jómodor, udvariasság például.
Amúgy meg: nem te döntöd el, ki a férfi, hanem a természet. Attól, hogy valaki nőiesebb nálad, még nem lesz sem biszex, sem meleg. És a megcsalásnak, elhagyásnak oka van, úgy tűnik jobbak a kérdésben emlegetett srácok a nőknek. I'm sorry.
Elég bunkó vagy már bocs.
Utolsónak igaza van, a jómodorban nagy hiányosságok lehetnek nálad.
Nem tudom mit értesz ez alatt #7 Legtöbbször az izmos kockahas, üres fejjel párosul.
A kisugárzás alatt talán a gyávaságukat érted vagy a nőies vonásokat? És amelyik lealáz egy nőt mikor már megkapta, az aztán tényleg jó modorú, udvarias.
A megcsalás, otthagyás az azért van, mert a nők megbolondulnak ezekért és képesek mindent feladni értük.
"Mi van nincs otthon a pasid, mert most is húzza az igát szerencsétlen, hogy meglegyen minden és te meg ezekre csorgatnád a nyálad mi? "
Kérdező, na ez már túlzás! Bunkó szintet ütsz meg. Fogd fel, hogy van nő aki ilyen, van pedig, aki nem. Aztán elég lesz mára! Ne sértegess másokat, főleg akikről semmit nem tudsz, csak azért mert a kis környezetedben valaki épp pórul járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!