Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások miért boldogok, nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások miért boldogok, nekem meg soha sem jön össze egy normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nézem a facebookot és kb az összes ismerősömnek évek óta tartó boldog kapcsolata van: közös képek, csókolózás blabla. Nekem még soha sem volt barátom. 5 hónapja összeismerkedtem egy sráccal, na mondom véééégre. Aranyos volt, udvarlós, stb. Erre kiderült hogy oké hogy velem találkozgatott 2 hónapig, de mellettem más csajokat d*gott és csak szórakozott velem. Majd kidobott engem. Pedig már kezdtem szerelmes lenni...

Miért ilyen nehéz? Másnak meg miért könnyű?

2013. máj. 20. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Sajnos akik "nem érdemlik meg", azoknak általában minden összejön, mi meg szenvedünk..
2013. máj. 20. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
valaki szerencsés valaki nem,ez ilyen!
2013. máj. 20. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jön össze mindenkinek olyan könnyen.
2013. máj. 20. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd találkozol normális emberekkel is. Egyáltalán hány éves vagy?
2013. máj. 20. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!