Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális vagy csak túlspirá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy csak túlspirálom?

Figyelt kérdés

Valamit nem tudtam a freemailemen megcsinálni, ezért a barátom megcsinálta nekem. (magyarul oda is kellett neki adnom a jelszavamat)

Aztán meglátta, hogy az exemmel azon szoktam levelezni... kicsit kiakadt és most próbáltam belépni, erre azt írja ki, hogy hibás jelszó vagy felhasználónév.

Most akkor túlspirálom ezt az egészet, vagy nem normális, hogy ennyire kiakaszt, hogy megváltoztatja

2013. máj. 17. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem normális.

(Személy szerint)

2013. máj. 17. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
azért akin még a freemail is kifog..
2013. máj. 17. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Jól van na... nem vagyok számtech zseni!

Nem ez volt a kérdés, hogy mennyire vagyok az

2013. máj. 17. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:

En is bepoccennek, ha a hatam mogott sunyiban az ex-szel levelezne.

De ugyanakkor nagyon durva, h megvaltoztatja a jelszot.

2013. máj. 17. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a fenének levelezgetsz te az exeddel titokban, amikor ott van neked a barátod? egyikőtök sem normális.
2013. máj. 17. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Legalább annyi eszed lenne hogy törlöd a leveleket, ha már titokban az exedel levezgetsz, mondjuk én is kiakadtam volna.
2013. máj. 17. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
SPILÁZOD
2013. máj. 17. 16:18
 8/9 A kérdező kommentje:

De ha az exxelmmel jóba vagyok? Mert mi nem ellenségekként váltunk el, hanem barátokként. És most a barátommal ne beszéljek.

De.amúgy se.olyan levelek voltak, hanem, hogy szia! Milyen napod volt? Pont. Nem pedig, hogy Ahhh, de jó lenne végre találkozni... :P

Neeem. Most ebbe mi a baj?

Oké, hogy az exem volt, de már barátom. És ő is csak barátként gondol rám!

2013. máj. 18. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem akad ki, ha tud rola! De igy, h elhallgattad, joggal erezheti ugy, h hazudtal neki, ha meginog a bizalom b@szhatod, akkor mar senkit nem fog erdekelni, h csak barat az ex.

Nekem is van olyan exem, akivel normalis viszonyban valtunk el, de ez nem azt jelenti, h napi szinten erdeklodok az elete felol. El kell(ene) donteni, h mi a fontosabb.

2013. máj. 18. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!