Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem jár be dolgozni sűrűn, inkább velem van, ez normális?
ez valami vicc?
az órabér nem azt jelenti, akkor megyek be amikor akarok, hol élsz Te, attól van munkaviszonya, munkaszerződése, a kötetlen munkaidő sem ezt jelenti,
szóval ez nem igaz, de Te tudod N
Szerintem fél a csaj, hogy megunja a palija, de ha tényleg ő az igazi, akkor ez nem fog megtörténni.
Ha így sincsenek anyagi gondjaitok,akkor azt se értem, hogy egyáltalán minek dolgozik. XD
10munkanapért 100ezer forint fizetés?:O
Mit dolgozik a barátod?
Szerintem rohadt jól kerestek és ő állatira aggódik érted a betegséged miatt. Ez esetben abszolút megértem.
Mindemellett ha nem szorulsz segítségre, lehet, hogy hasznosabb lenne számotokra, ha megpróbálnátok minél normálisabban élni a mindennapokat.
Ez a kapcsolatotoknak is jobb lehet, de a munkának is jót tesz, hiába mondod, hogy nem baj, ha nem jár be kicsit.
Játéktesztelő? :D
Az hogy lehet lenni?
Én is akaroook :) És a fordító is tök jó, imádom a nyelveket is! :DD
Ne aggódj amúgy. :) Tök jó nektek az én szememmel nézve, és nagyon aranyos a párod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!