Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy normális párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Kérdésem elsőre biztos nevetségesnek hangzik, de ma elgondolkodtam ezen. Most ne egy házasságra gondoljatok, hanem egy 20 év körüli párkapcsolatra. Nem tudom eldönteni, hogy az én igényeim túl nagyok-e, vagy az illetővel nem normális a párkapcsolatom. Nem szeretnék sok mindent elvárni, de szerintem vannak alap dolgok amiknek egyértelműnek kéne lennie. Ezért szeretném megkérdezni tőletek, hogy nektek mi számít normális kapcsolatnak? (úgy érzem, hogy egyáltalán nem vagyok fontos az illetőnek, és a sorban sok minden előttem van, persze nem várhatom el, hiszen fiatalok vagyunk)2013. máj. 15. 16:51
1/1 anonim válasza:
Hát mindenkinél mást jelent. Valaki azt szereti ha folyton sülve füve együtt vannak, és vannak olyanok akik ritkábban találkoznak. Ez mind attól függ mennyire "társaság igényes" egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!