Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért becsülik többre a biszex kinézetű kalandorokat, mint a normális férfiakat?
Többször feltűnt már és a közvetlen környezetemből is volt rá példa, hogy amolyan rendes, szolid nők (tehát nem plázacicák) csalták meg a normális, aránylag jó kinézetű, családcentrikus pasijukat, egy gyenge, nőies vonású, metroszexuális kinézetű fiúkákkal. (szándékosan nem használom rájuk a férfi kifejezést)
Olyan példa is akadt, hogy a nő otthagyta a vőlegényét, egy ilyen férfinak nem nevezhető biszex kinézetű fiúkáért és mikor a fiúka pár numera után lelépett, akkor ment a rinyálás meg a sírás.
Miért van az, hogy a nők többre becsülik az ilyen genetikai hulladékokat, mint a normális hűséges férfiakat? Miért van, hogy többre becsülik azt aki megalázza őket és az után futnak?
És nem a plázacicákra gondolok, hanem a fiatal, családos nőkre.
Tudom, hogy ezt a kérdést nagyon sok nő is feltehetné fordított állásban, de akinek akad egy rendes, jó kinézetű, családcentrikus, hűséges pasi, az miért becsüli többre az ilyeneket.
Leginkább nők válaszai érdekelnek
Ó! aha. oké. jó. Nyugtáztuk, te így gondolod. De saaajnos majd minden nő eldönti maga, hogy ki kell neki. :P
És biztos nem egy olyan "férfi" aki már annyira belesüppedt a mérgelődésbe, hogy mindenkit leszól és bunkózik!
Na hát ezért lesznek előnyben az önbizalommal teli, jókedvű "díszb*zik" mint a bunkó, rinyáló srácok akik minden nőt elkönyvelnek valamilyennek....
Nem akarok ítélkezni, csak megjegyzem az észrevételeimet: homofób vagy=korlátolt világnézetű, általánosítod az összes nőt= már nagyon eleged lehet belőlük, ezáltal szerintem már nem is tudsz megbízni bennük. Ha téged elhagytak nem azért van, mert jobbak a metroszexuális pasik, hanem mert ők elhitettek valami olyat a nőddel, amit te nem tudtál: hogy képes vagy a fellegekbe repíteni őt és megbízol benne. Kapcsolódj ki kicsit szerintem, ha tudsz, mert megártott a sok munka, előfordul. Ha a kapcsolatodból éppen most léptél ki, akkor próbáld meg elfelejteni az illetőt és boldogan élni nélküle. Ha te is kiegyensúlyozott vagy, akkor te is többet tudsz adni a kapcsolatba, jobban tudsz a párodra figyelni. (Én sosem csalnám meg a páromat, hogyha tényleg szeretem, ha meg nem, akkor arról úgyis tudna)<- és szerintem itt a megoldás.
19/L
"egy gyenge, nőies vonású, metroszexuális kinézetű fiúkákkal. (szándékosan nem használom rájuk a férfi kifejezést). egy ilyen férfinak nem nevezhető biszex kinézetű fiúkáért és mikor a fiúka pár numera után lelépett"
Ki engedte meg, hogy idézz az önéletrajzomból!!! ;)
Amugy igazad van. Nekem is tobb baratnom volt, mint az atlag(40-45). Egy haveromat ismerem még, aki 70+ Novel volt egyutt. Es igen volt ugy, hogy lazan lebu-ziztak minket...
Amugy ismersz egy par verset, amit hajnalban el tudsz mondani egy Nonek? Vagy tudsz mondjuk fejbol 150 Noi nevnapot? Ha nem, akkor ezekre koncentralj es ne masokra...
Es nehogy azt gondold, hogy az Elet a "fiukakkal" kegyesebb. Engem is csaltak meg, pedig ez is jellemzo ram: "egy rendes, jó kinézetű, családcentrikus, hűséges pasi"
Fel a fejjel!
Még alkalmira se jönnék össze biszex sráccal.
De ha már általánosítunk:
A férfiak miért futnak a büdös, műkörmös, ostoba, üresfejű, életképtelen, DE LEGALÁBB MODELLALKATÚ k*rvák után, ahelyett hogy egy csinos, kedves, értelmes, gazdag lelkű, családcentrikus nőkre buknának?
Na?
Ooojeeeee, mehet a sztereotipia!!:)
Meg egy kis ciganyozas, es teljes lesz a kor:)
Sok szerencset az elethez... szukseged lesz ra...
elmondom neked, hogy csak az alacsony értelmi szintűek tesznek ilyet, akik felszínesek, esetleg azok akiknek van némi intelligenciájuk, de a szolid külsejük és viselkedésük ellenére mégsem többek, mint: libák :)
én pl. tartom magam annyira intelligensnek, hogy 18 éves fejjel rájöttem arra, hogy sokkal többet számít egy normális pasi, mint egy nem normális, aki csak "úgy csinál, mintha.." de sajnos a legtöbb nő (90-95%) nincsen olyan szellemi szinten, hogy ezt feltudja fogni, vagy csak szimplán egy k.rva. ennyi az egész
Idézvén tőled, kedves kérdező:
1. "Én már egyre jobban hiszem, hogy a világ összes nője ilyen. "
2. "...az én páromat kimondottan idegesítik az ilyen fiúkák"
Akkor itt most magadnak mondasz ellent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!