Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)
egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)
Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.
(tiszt.kiv. ;) )
18L

na mindegy az lesz, hogy a srác majd talál valakit aki tudja őt értékelni és abban sem kételkedek, hogy titeket is fognak majd csak úgy spontán hívni sütit majszolgatni a naplementében
happy end
ui:
ha láttok valahol építkezést a legjobb helyen vagytok, sok szerencsét

Na látod ez az első baj.Semmilyen találékonyságod nincs.Azt hiszed csak ez az egy út van.
Az csak példa volt arra,hogy ott jobb szerelmet vallani.
Ki kell találni mi a legjobb.Mi a legoptimálisabb az adott lányhoz.
Pl egy művészlélek lányt inkább elviszek mondjuk egy kiállításra.Míg egy vidám lányt aki szeret szórakozni azt egy búcsúra,vígnapokra stb...
Érted?

persze elismerem van logika abban amit mondasz és azt hiszem működne is
ha egy nagyobb buszmegben kiválasztanék 20 lányt nem hiszem, hogy egyedül távoznék

a gond azzal van, ha neked valaki kifejezetten kell
akkor is csak rábízod a dolgot a véletlenre vagy megpróbálsz tenni valamit, hogy igent mondjon ha elhívod?

helyzet függő.Valóban nincs jó megoldás.Viszont van férfias és van kapkodó próbálkozás.
Ha nem jön be.Akkor ez van.Lesz másik csaj.

olyan is van, aki még mindig őrzi egy dobozban a szerelmesleveleket amiket tőlem kapott és több mint egy évtized telt el azóta
neki pont tetszett az írásos kommunikáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!