Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a bolond hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?

Figyelt kérdés

Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)

egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)

Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.

(tiszt.kiv. ;) )

18L

2013. jún. 22. 14:09
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
51%

na mindegy az lesz, hogy a srác majd talál valakit aki tudja őt értékelni és abban sem kételkedek, hogy titeket is fognak majd csak úgy spontán hívni sütit majszolgatni a naplementében

happy end

ui:

ha láttok valahol építkezést a legjobb helyen vagytok, sok szerencsét

2013. jún. 22. 16:00
 32/45 anonim ***** válasza:

Na látod ez az első baj.Semmilyen találékonyságod nincs.Azt hiszed csak ez az egy út van.

Az csak példa volt arra,hogy ott jobb szerelmet vallani.

Ki kell találni mi a legjobb.Mi a legoptimálisabb az adott lányhoz.

Pl egy művészlélek lányt inkább elviszek mondjuk egy kiállításra.Míg egy vidám lányt aki szeret szórakozni azt egy búcsúra,vígnapokra stb...

Érted?

2013. jún. 22. 16:01
 33/45 anonim ***** válasza:

persze elismerem van logika abban amit mondasz és azt hiszem működne is

ha egy nagyobb buszmegben kiválasztanék 20 lányt nem hiszem, hogy egyedül távoznék

2013. jún. 22. 16:08
 34/45 anonim ***** válasza:

a gond azzal van, ha neked valaki kifejezetten kell

akkor is csak rábízod a dolgot a véletlenre vagy megpróbálsz tenni valamit, hogy igent mondjon ha elhívod?

2013. jún. 22. 16:10
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha valaki tetszik.Akkor alap,hogy megteszek minden tőlem telhetőt
2013. jún. 22. 16:16
 36/45 anonim ***** válasza:
45%
biztosan van olyan aki azt szereti ha egyből lerohanják de sok olyat is ismerek aki borzalmasan utálja
2013. jún. 22. 16:18
 37/45 anonim ***** válasza:
Ez igaz is.Ezért kell finoman indítani.Amint megismeri az ember a lányt.Már lehet tudni merre induljon el
2013. jún. 22. 16:19
 38/45 anonim ***** válasza:
szerintem a helyzet az, hogy nincs jó megoldás
2013. jún. 22. 16:21
 39/45 anonim ***** válasza:

helyzet függő.Valóban nincs jó megoldás.Viszont van férfias és van kapkodó próbálkozás.

Ha nem jön be.Akkor ez van.Lesz másik csaj.

2013. jún. 22. 16:24
 40/45 anonim ***** válasza:

olyan is van, aki még mindig őrzi egy dobozban a szerelmesleveleket amiket tőlem kapott és több mint egy évtized telt el azóta

neki pont tetszett az írásos kommunikáció

2013. jún. 22. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!