Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?
Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)
egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)
Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.
(tiszt.kiv. ;) )
18L
Mert semmi életképességük nincs.....
Sokkal könnyebb leírni 2 sorban,és úgy hülyíteni a lányt.
Mint monjuk elvinni egy szép helyre mondjuk sütizi,ahol szép a kilátás szép a naplemente.Az ad egy hangultot az egésznek.
De ők nem tudnak gondolkozni,megfutamodnak stb....
"ha vmit nem kap meg elsőre tovább áll ".
Na figyi , ha játszátok a jégkirálynőt akkor az az eset lesz , hogy : érdeklődés hiányában ELMARADT!
Már bocsi de miért pazaroljam egy olyan csajra az időmet , akiről süt , hogy nem érdeklem ( vagy igen , de tojik kimutatni). Néztem már be emiatt párszor , azóta mondjuk sokat fejlődtem :D
Hát a mai "normákról" ne is beszéljünk. Kortársaim között sajnos marha sok a síkhülye a la divatpáva és társai vagy nem az , de önbizalomhiányos jó egyéb okok miatt. Ez nem feltétlen az ő hibájuk.
Nekem is van ehhez hasonló osztálytársam , ő az istenkirály fb-n , de ha egy csajszihoz hozzá kell szólnia már bújik el...
Na mondjuk én se vagyok nagy szám vagy óriási csajozógép , de azért meg merek szólítani ezt-azt^^
17/f
A valamit nem kap meg elsőre dologot nem arra értette kedves 17 éves ferfi társam.
Hanem arra,hogy a lányokért küzdeni kell,el kell nyerni a bizalmukat.A szeretetüket és meg kell őket hódítani.
Ez nem egy nap.Ez azért hosszú folyamat,és a som kis taknyos ezzel nem bajlódik.
Ezért is olyan amilyen a női társadalom......
12!
én tényleg arra értettem ezt, hogyha a lány kimutatja hogy érdeklödik, sőt még valoszinü lép is(nem nagyot mert elvárná hogy a férfi kezdeményezzen) de persze értem aztis hogy te mit mondasz, hogy nem tudhatjátok ki az, aki jégkirálynő, ki az aki szivat titeket, és ki az aki elvárná hogy udvaroljanak neki:)
többieknek köszönöm szépen a válaszokat, zöld kéz mindenkinek ment :))) és akiknek sikerült ilyen társat találni nekik sok boldogságot és gratula hozzá :))))
Örülök,hogy egy nő is megerősítette a válaszom.
Lehet férfiasan is udvarolni.Nem kell nyálas hülyének lenni.Sőt azt sok lány nem is szereti.
Azt meg ne is kelljen hangoztatni,hogy az amit a mai fiatalság csinál az nem udvarlás.....
Én nem vagyok valami macsó pasi,de odafigyeléssel,kitartással apróságokkal tudom,hogyan kell megnyerni egy lányt.
Ezt a sokan nem tudják,aztán persze,hogy nem találnak normális lányt akiakarna is tőlük valamit
Ezt csak azért írom le hátha más is találja magát hasonló dilemmában:
Ha az online közeledésedre nem reagál pozitívan élőben sem fog.
Onnan tudom, hogy próbáltam, hidd el ha kedvelne és ő is szeretné tudnál róla és már rég együtt lennétek. Más kárából tanul az okos, ne kövessétek el azt a hibát amit én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!