Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a bolond hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik?

Figyelt kérdés

Én vagyok a bolond hogy olyan férfiakat keresek akik olyanok mint akik régen voltak? A mostaniak többsége besz*ri, félénk, ah vmit nem kap meg elsőre tovább áll, nem képes semmiért megküzdeni, (tudom nem minden a külsö) de ugy öltözik mint valami rossz b*zi.Csak én vagyok olyan férfiakra akik nem ilyenek? akik olyanok mint régen?(nem ugy értem hogy a nőket semmibe, veszik és tenyészkancának nézik..) de szerintem érthetö hogy hogy értem a kérdést :)

egyik barátnőmnek pl egy gyerek fb-on csapja a szelet nagyon nagy szája van ott, ott vallott szerelmet, élőben meg még nemis találkoztak kettesben, meg ha találkoznak (csoportosan) akkor se mer még rá nézni sem)

Miért ilyenek? mi ez a fb mánia mindenkinek? miért nincsenek olyanok akik elhivnak randizni, stb? miért várják el hogy mi, nők kezdeményezzünk? Anyukám szerint nem maradi vagyok, hanem jobban mondva a "régi világban élek" hogy ilyen barátot szeretnék, ilyen már most nincs.

(tiszt.kiv. ;) )

18L

2013. jún. 22. 14:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
hidd el nem ilyen apróságon fog múlni, hogy írásban vagy szóban teszed meg az első néhány lépést
2013. jún. 22. 15:27
 22/45 anonim ***** válasza:

Pedig sokat számít.

Élőben minden más.Sokkal jobb a megjelenés stb...Ott van egy kis plusz.

Neten meg pár sor és néhány kép van csak....

De mond csak.Ha már ilyen okos és tapasztalt vagy.Hány lánynál próbálkoztál élőben és neten?Milyen szöveggel?

És igen.Van lány akinek bejön a naplemente.De ahány lány annyiféle taktika.

2013. jún. 22. 15:30
 23/45 A kérdező kommentje:

Nem nekem, hanem barátnőmnek :)

Csak tényleg nem birom felfogni hogy ilyen gyávák hogy fb-on. Azthiszem igaza volt az egyik kedves véleményezönek.. hogy ez egyszerübb.egyszerübb leirni mint elvinni vmi romantikusabb helyre :)

2013. jún. 22. 15:30
 24/45 anonim ***** válasza:
55%
a romantikus hely az a sokadik lépés semmiképpen sem az első
2013. jún. 22. 15:34
 25/45 anonim ***** válasza:

Nem a romantikus lépésre értem.

Te azt írtad mind1 élőben vagy neten teszed meg az első lépést.

Szerintem élőben sokkal jobb.Több tér van a dolgokra.Míg neten csak írsz.

Erre voltam kíváncsi,hány lánynál próbálkoztál,hogy szerinted mindegy hol léped meg

2013. jún. 22. 15:35
 26/45 A kérdező kommentje:
persze..:) de azért ne fbon valljanak már az emberek szerelmet :)
2013. jún. 22. 15:36
 27/45 anonim ***** válasza:

túl sok filmet néztetek

tudod, egy nap 24 óra, a filmek általában ritkán hosszabbak kettőnél és általában több nap történéseit is felölelik

csak ha eddig ez még így nem esett le

2013. jún. 22. 15:37
 28/45 anonim ***** válasza:

Ennyi :)

De úgy sem értik meg.A kis műmájer jampigyerekek meg a félős nethuszárok csak ott fognak.

A helyzet csak rosszabb lesz.

De se baj.Több lánynak leszek kellemes meglepetés :)

2013. jún. 22. 15:38
 29/45 anonim ***** válasza:
Most mire akarod felhozni ezt a filmes témát?
2013. jún. 22. 15:39
 30/45 anonim ***** válasza:

ha úgy gondolná, hogy elmenne vele randizni biztosan elhívta volna

nem jutottak el odáig, mert a csajok azt látták a tv-ben, hogy egyből sütizés lesz pirkadatkor a Gand Canyon-nál

2013. jún. 22. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!