Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bolond vagyok?
Azon gondolkozok, hogy ki kellene vágjam a szemeimet azért, hogy végre ne lássam azt a csúnya, rút képemet. Ha kivágnám a szemeimet, akkor megszűnne ez a folytonos undor magamtól és lehet, hogy tudnék ismerkedni, mert akkor nem látnám magam és nem lennék depressziós a külsőm miatt. Gondolom ha nem lesznek szemeim akkor egy idő után elfelejtem a régi valódi önmagamat és felépítek magamban, képzeletben egy olyan arcot amivel több önbizalmam lesz.
Jól gondolom, vagy ez annak a jele, hogy megbolondultam?
21f
Áldozat nélkül nincs győzelem.
Most ez miatt éljem le az életem egyedül?
Ha megtenném, megváltozna minden, megváltozna az életem.
Minden jóra fordulna.
Nem. Mert egy ronda és vak pasi még kevesebb lánynak kell, mint egy ronda.
Javaslom inkább, hogy keress fel valami normálisabb szakembert. Mellesleg az is lehet, hogy nem is vagy ronda, csak valamiért annak látod magad.
Megint egy sírós "rondavagyok jajj" kérdés...
Egyébként akkor már inkább vakítsd meg magad valami vegyszerrel, akkor megmaradnak a szemeid, csak nem fognak működni.
# 6
Őszintén szólva volt már pár kicsinyes öngyilkossági kísérletem, de nem jött össze sajnos.
A boltban kapható vegyszerek szart nem érnek.
Borotva pengével kellene jó mélyen belevágni a pupilláimba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!