Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bolond vagyok?
Azon gondolkozok, hogy ki kellene vágjam a szemeimet azért, hogy végre ne lássam azt a csúnya, rút képemet. Ha kivágnám a szemeimet, akkor megszűnne ez a folytonos undor magamtól és lehet, hogy tudnék ismerkedni, mert akkor nem látnám magam és nem lennék depressziós a külsőm miatt. Gondolom ha nem lesznek szemeim akkor egy idő után elfelejtem a régi valódi önmagamat és felépítek magamban, képzeletben egy olyan arcot amivel több önbizalmam lesz.
Jól gondolom, vagy ez annak a jele, hogy megbolondultam?
21f
Nah most figyelj rám jól!
Anno a suliban elmondtam engem is minden csúfságnak,rondának,törpének,sőt még le is köpködtek nő létemre!Nagyon sokszor megakartam halni is!Egyszer majdnem sikerült is!De idővel elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok!Rá jöttem arra,hogy muszáj elfogadnom magam olyannak,ahogy a tükörképem látom!Sőt nagyon sok barátom,és jó pár pasi szerint nem minden a külsőm!Ezt kompenzálja a belülről áradó,mókás vidám,kissé kelekótya személyiségem!
Szóval keress magadban olyan pozitív tulajdonságot,ami megfogja az embereket!Mert nem minden a külső!Ha belül ragyogsz,az már fél siker!De ezt ki is kell tudni mutatni!Azzal,hogy te otthon csücsülsz azzal nem fogok kimutatni!Sőt azzal sem,ahogy viselkedsz!
Vedd le a tükröket a házban te marha... csomó időt és energiát megsporolnál vele. Esetleg... kapaszkodj... ne nézd az arcod.
De most komolyan, szerinted mennyi esélyed lenne szemek nélkül? Csak mert te nem látod magad, ők még látnak téged, ne legyél 5 éves... jézusom. A kérdésedre válaszolva nem, nem bolondultál meg, csak idióta vagy.
...hmmm......értem.
Gondolkoztam egész éjszaka, reggelig, meg ma egész nap és arra jutottam, hogy mégis mit akarok én az élettől, nem kaphatok semmit, miért kapnék, ha nem adok valamit cserébe, és ez a kulcs, adnom kell, hogy kapjak.......és ha a szememet kell adnom, akkor ez a legkisebb, a legcsekélyebb dolog amit adhatok, hogy ezentúl normális, kiegyensúlyozott, boldog életem legyen.
Azt hiszem, megteszem.
kapuk fognak megnyílni, lesz végre életem, legalább is remélem, ha meg esetleg megszopom a faszt, akkor elmondhatom, hogy így jártam, belegondolva az eddigi életvitelembe, ez nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!