Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bolond vagyok?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozok, hogy ki kellene vágjam a szemeimet azért, hogy végre ne lássam azt a csúnya, rút képemet. Ha kivágnám a szemeimet, akkor megszűnne ez a folytonos undor magamtól és lehet, hogy tudnék ismerkedni, mert akkor nem látnám magam és nem lennék depressziós a külsőm miatt. Gondolom ha nem lesznek szemeim akkor egy idő után elfelejtem a régi valódi önmagamat és felépítek magamban, képzeletben egy olyan arcot amivel több önbizalmam lesz.

Jól gondolom, vagy ez annak a jele, hogy megbolondultam?

21f

2013. nov. 5. 00:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Őhm...húha...lehet tényleg nem is vagy csúnya, csak be beszéled magadnak, amúgy meg mindenkinek más az esete...;) de mutass vagy küldj képet:)
2013. nov. 5. 00:40
 12/29 anonim ***** válasza:
Na látod, ez is jelzi, hogy a fejedben vannak a komoly gondok, nem a kinézeteddel.
2013. nov. 5. 00:41
 13/29 anonim ***** válasza:
Na jó, ez egyre szánalmasabb. Senki sem fogja azt hinni, hogy ezt komolyan gondolod, szóval nem tudom minek erőlködnek a hozzád hasonlók itt nap mint nap. Nyilván egy olyan ember, aki még a tükörbenézéstől is fél, az majd borotvapengét fog nyomni a szemébe... Inkább menj aludni.
2013. nov. 5. 00:41
 14/29 anonim ***** válasza:
küldj képet privátban!
2013. nov. 5. 00:42
 15/29 anonim ***** válasza:
sok volt a biblia? ott van a vájd ki a szemed ha megnotránkoztat
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kinézeteddel mi bajod van, de kezdesz megőrülni az tuti.
 17/29 anonim ***** válasza:
Tits or gtfo! Még ha fiú is vagy. :D
2013. nov. 5. 00:44
 18/29 anonim ***** válasza:
Igyál metanolt. Hü-lye vagy , ha ilyet teszel magaddal. Más bármit megtenne azért, hogy láthasson. Fordulj szakemberhez.
2013. nov. 5. 00:44
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem öld meg magad. Az ilyen pszihopata emberek nem kellenek a világnak. De szerintem meg kamu kérdés.
2013. nov. 5. 00:47
 20/29 A kérdező kommentje:

# 13

kb 3-4 havonta rám tör egy nagyon mély depresszió, olyankor beszűköl a tudatállapotom és bármire képes vagyok, igen igaz, megölni nem öltem meg magam, de ezzel nem is ölném meg magam, csak új és magasabb célt szolgálnék ezzel. Csakis magamért tenném, hogy jobb életem legyen, lehet ez a kulcs, amit már 4 éve itt keresek gyakorin, hát persze, mindig is itt volt előttem, de nem vettem soha észre, olvastam a kérdéseket, válaszoltam rájuk, ezek tették lehet ezt velem, hogy megszabaduljak, valamit adnom kell cserébe, lehet, hogy ez lenne az?

2013. nov. 5. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!