Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bolond vagyok?
Azon gondolkozok, hogy ki kellene vágjam a szemeimet azért, hogy végre ne lássam azt a csúnya, rút képemet. Ha kivágnám a szemeimet, akkor megszűnne ez a folytonos undor magamtól és lehet, hogy tudnék ismerkedni, mert akkor nem látnám magam és nem lennék depressziós a külsőm miatt. Gondolom ha nem lesznek szemeim akkor egy idő után elfelejtem a régi valódi önmagamat és felépítek magamban, képzeletben egy olyan arcot amivel több önbizalmam lesz.
Jól gondolom, vagy ez annak a jele, hogy megbolondultam?
21f
# 13
kb 3-4 havonta rám tör egy nagyon mély depresszió, olyankor beszűköl a tudatállapotom és bármire képes vagyok, igen igaz, megölni nem öltem meg magam, de ezzel nem is ölném meg magam, csak új és magasabb célt szolgálnék ezzel. Csakis magamért tenném, hogy jobb életem legyen, lehet ez a kulcs, amit már 4 éve itt keresek gyakorin, hát persze, mindig is itt volt előttem, de nem vettem soha észre, olvastam a kérdéseket, válaszoltam rájuk, ezek tették lehet ezt velem, hogy megszabaduljak, valamit adnom kell cserébe, lehet, hogy ez lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!