Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bolond vagyok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bolond vagyok ha lefekszem vele?

Figyelt kérdés

Na az a hlyzet h 2 éve megismertem facebookon egy fiut nagy haverok lettunk meg minden...de nyáron osszejottunk es teljesen belezugtam..egyutt voltunk 3 hónapig azért szakitott velem mert allitólag nem akar fajdalmat okozni nekem mert o még nincs kész egy komoly kapcsolatra meg stb...haverjai azt mondtak h hianyzik neki a szex es mivel en szuz vagyok velem nem tudta ki élvezni magát.

De egyébként barátok maradtunk de már nagyon régen taliztunk..néha még fortolget velem meg minden...én még mindig nagyon szeretem es hiányzik..barátnom azt mondta h a szulinapomra hivjam el es h ha ennyi ido után találkozunk lehet h van esélyem nála..én nem akarok csak szexet de ha igy vissza jonne hozzám akkor megtenném.

2013. nov. 15. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt gondold át,csak azért ne feküdj le vele ,hogy veled legyen.Könnyen lehet,hogy más oka volt annak ,hogy szakított veled,mert előbb-utóbb úgyis lett volna szex.
2013. nov. 15. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Az:)
2013. nov. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!