Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy egy szép "menő" csaj irigykedne más pasijára?
Az osztályban van 2 lánycsoport, vannak a "pláza cicák" akik sminkelnek, buliznak, pasiznak, meg minden.
És vannak a másikok, akik nem foglalkoznak ennyire a bulizással, pasizással.
És az egyik csaj elég csöndes, visszahúzódó. És szokták cikizni ezek a menő csajok.
És lett pasija. Az első 1-2 hónapban még azt hallottam a menő csajoktól, hogy "van pasija? haha, valami nyomoronc a gyerek? xD"
Utána eljött szalagavatóra ugye vele táncolni, meg próbákra járni, és utána mintha irigykedtek volna rá: "Láttátok milyen pasija van? Annak??? Az a pasi még nekem is kéne!!!" És szokták szívatni, ha nem jött suliba, mert hiányzott, hogy tanár kérdi:
"xy hol van? - Biztos pasizik! xD
"mi van, a pasiddal voltál? hahaha xD!"
Nem értem, ezek a menő csajok havonta mással járnak, ha úgy tartja kedvük, és ha szakítanak a barátjukkal, jövő héten már mással vannak fent Facebookon.
Ők hogy irigykedhetnének már?
Most tényleg irigyek? Mivel azt mondta ott több is, hogy "milyen pasija van már! Az még nekem is kéne! :O"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!