Ennyit számít a csajoknál egy ilyen kép?
Figyelt kérdés
Volt fent egy átlagos képem csajok és pasikon 100ból 1csaj sem "tetszik"-elt vissza.
Ma felraktam egy képet, amin tükörben fotózóm magam az iphonem-mal (nem anyuci és apuci vette) erre 20ból 6csaj visszajelzett hogy bejövök nekik..
2014. jan. 10. 23:48
3/14 anonim válasza:
Ha megnyugtat, egy olyan srácba vagyok szerelmes, akinek még profilképe sincs.
4/14 anonim válasza:
Pénz;) Pénz § Sárm, tiszt. A kiv. Nek
6/14 anonim válasza:
aszongya, vagy tükröm testem, telefonom és itt a gépemen a photoshop
ha majd unatkozom kipróbálom
7/14 A kérdező kommentje:
Első:jót nevettem!
Harmadik: persze, igaz lemaradt,de írom most
TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Negyedik: ;)
Ötödik, valami sima gagyi tükör..
2014. jan. 10. 23:52
8/14 anonim válasza:
Ezt kipróbálom már. Van iphone-om de sosem villogok vele, egy képem sincs amit azzal csináltam volna tükörben. Már komolyan én is kipróbálom kíváncsiságból.
9/14 anonim válasza:
A felszínes lányoknak biztos bejön.
Én mondjuk alapból azt se szeretem, ha valaki (legyen az fiú vagy lány, mindegy) a tükörben fotózza magát, ezeknél már csak a fürdőszobai képek a jobbak...
10/14 anonim válasza:
Az ájfón növeli a swag indexedet, ami egyenesen arányos a lányok bugyiján keletkező hüvelyváladék mennyiségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!