Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy, hogy az alábbi indolok miatt nem "mertél" próbálkozni a csajoknál? , ill. mi a véleményetek, csajok, nálatok mennyire számít a pénz?
Szóval, kötzudott tény, hogy a csajoknak számít a pénztársa vastagsága. 18 éves vagyok, és nem merek, de inkébb nem szeretnék kezdeményezni a csajoknál, mert úgy gondolom, ha nincs pélnzem, illetve a szüleim nem pénzesek, akk. eláshatom magam(ezt a csajok 60-70%-a általában így is gondolja)
Általában jól kijönnek velem az emberek , persze akivel nem hasonló az életképünk, azzal nem tudok jól kijönni.Komolyan mondom, néha már hiányzik hogy legyen valakim, az oylan típusú csajokból, akik adnak magukra + nem a pasi pénze érdekli őket, v.mint jól kijövök vele.(meglehet, hogy nem vagyok gazdag, de azért én is adok magamra, amennyire tudok...)
"Szóval, kötzudott tény, hogy a csajoknak számít a pénztársa vastagsága."
köztudott mi? -.- képzeld én sem vagyok gazdag, és már volt 1-2 barátnőm .
igen , köztudott olyan helyeken , ahova mondjuk a belépő van vagy 10.000ft , és ahol egy 3dc KÓLA :D 600ft.
Nos, igen , lehet hogy ilyen helyeken előfordulnak olyan lányok , akiknek csak a pénz a fontos , de azért nem minden lánynak a pénz a fontos . sőt , sztem a lányok többségénél ez nincs így.
Ne add fel! az értelmesebbjének nem ez számít..
az én barátom sincs eleresztve pénzel, nem is járunk moziba, de sokkal többre értékelem, hogy otthon vele megnézhetek egy dvd-t.
"Szóval, kötzudott tény, hogy a csajoknak számít a pénztársa vastagsága"
Ha ennyi a véleményed a lányokról akkor ne is nagyon számíts rá, hogy valaha lesz barátnőd.
Ha a buta szöszi plázacicákat akarod meghódítani, akkor számít.
Hidd el, hogy vagyunk még épeszű nők is, akiknek nem az a lényeg. Hanem mondjuk elsősorban az agyad meg a szíved.
Csak ezt a legegyszerűbb ráhúzni a nőkre. Hogy pénzéhes mind. És aki nem az, iszonyú energia néha elhitetni a hím alannyal, hogy én nem a kategória...
Borzasztó ez is, hogy minden férfi ezt hiszi. És szörnyű hallani a buta kolléganőket, akik tényleg azt nézik, nah.... Szóval tévedsz.
Nekem egyik bnőm egyébként pont a pénzre hajt. Eleinte nem a pénzért kezdett el járni a fiújával, de ma már csak azért van vele. És bnőm egyébként nem plázacica... Ruházni még nem ruházza a csávó, de azért mozi állandóan, kajálni eljárnak, meg buszjegy, stb...
Engem egyébként nem érdekel, h egy srác mennyire pénzes. Nem azon múlik a dolog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!