Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőt, akit csak a pénz érdekel meg lehet változtatni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 18:23
1/9 anonim válasza:
Ha adsz neki 20000forintot, akkor fél óráig normális
2/9 twinky válasza:
Add el ukran emberkereskedoknek!
4/9 anonim válasza:
Nem mert az egy retkes ribanc, akit még megdugni sem érdekes
6/9 anonim válasza:
Ha elég tökös vagy próbálkozhatsz mert lehet van némi esély csak nehogy rámenjen minden pénzed'!
7/9 anonim válasza:
Én ebben a helyzetben voltam 23 évesen. Édesapám vállalkozó volt, elég jól álltunk anyagilag, szüleim segítségével indítottam egy saját céget, elég jól is ment a szekér. Összejöttem egy lánnyal, haverok mondták, hogy azért érdeklem mert van egy cégem, és tudja, hogy van pénzem. Kipróbáltam, mert tetszett a lány. 3 hónapig vele voltam, meg is kapott mindent..., aztán feldobtam neki, hogy a céggel nagy gondok vannak és lehet, hogy véget vetek a cégnek és még kisebb házba is kell, hogy költözzünk. 2 nap múlva bejelentette, hogy vége a kapcsoltunknak. Minden nap felhívott, de csak semleges témákról beszélgettünk. 5 nap múlva csengetnek, ő áll az ajtóba, annyit mondott, hogy nem érdekel a pénz, velem akar lenni és ezt bizonyította is, ezek után tényleg ne ma pénzre ment... Az infót senki nem adhatta le neki, hogy kamu az egész, mert senkit nem ismert a cégtől, csak engem. Azóta sem tudja, hogy kamu volt és azóta a feleségem :) Szerintem meg lehet változtatni :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak 20 éves kor alatt lehet valakit megváltoztatni. Sokan tudnak a barátjuk/barátnöjük hibáirol,de azt mondják, nem gond, össze házasodunk, majd átnevelem én. De mindig téved, nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!