Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lenne az a pénz, amiért bepisilnétek? Nekem már dobtak fel nagyobb összeget, de nem vállaltam! Te megtennéd?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 04:08
1/11 anonim válasza:
ez komoly??? :O akkor az inkontinenciában szenvedő nők vígan eldobhatják tenalédijüket egy-egy behugyozásért, hogy meggazdagodjanak :D
basszus, hogy milyen perverzek az emberek :D
amúgy nem, még hogy bepisiljek mások örömére.. utána meg hugyos nadrágban menjek haza?! nahát!
4/11 Tajparaszt válasza:
Pénzért? Pénzért mindent. Szopok-nyalok gombot varrok.
5/11 A kérdező kommentje:
50000 Ft volt az összeg, ami a kezében volt. Egyébként hölgy volt az illető!
2011. aug. 28. 17:15
6/11 anonim válasza:
s hol találkoztál ilyen hölggyel, és hogy reagáltad le, mi volt a szituáció?
8/11 A kérdező kommentje:
Egy parkban ültem egy padon, Odajött egy fiatal nő, jegyzettömbbel a kezében. Valami kutatásra hivatkozott. Nem hiszem, hogy videózni akart volna. Azt nem mondta.
2011. aug. 30. 03:25
9/11 anonim válasza:
Jó, de hogy adta elő mit akar?
Kutast végzünk a lányok be pisilnek e 50000-ért, vagy mi?
És mit mondtál neki?
10/11 anonim válasza:
50 ezerért magam alá is szarok úgy h végignézik h utánna belelóg a zacskóm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!