Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a csajoknál az, hogy a fiú mennyire okos?
Figyelt kérdés
Most nem az általános műveltségről beszélek, hanem az iskolai érdemjegyekről. Pl ugyanúgy meg szeretne ismerni a csaj, akit megszólítok, ha megtudja, hogy a félévi bizonyítványom 3.4, vagy rosszabb. Lehet én vagyok a hülye, de elég kínosan érezném magam, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Főként lányok válaszát várom, hogy mit gondolnak, de akárki írhat. Előre is köszi a válaszokat.2012. márc. 7. 21:36
1/21 anonim válasza:
Az átlagok abszolút nem érdekelnek. A lényeg, hogy intellektuálisan passzoljunk egymáshoz.
24/n
2/21 anonim válasza:
A kettes jegy egy ötös tanuló lánynak, szerintem nem mond túl sok jót, ha megnézed, hogy hogyan viselkedik sok kettes tanuló. Általános iskolában persze. Egyetemen már más. Ott az sem annyira rossz. Bár én 5 -re megyek.
3/21 anonim válasza:
A jegyek amúgy sem mutatnak túl sok mindent.
A műveltség nagyon fontos, de az IQ még fontosabb.
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor ha intelligenciaszintem van olyan magas mint a csajé, de pl töri 2-es, akkor van esélyem ugye? Amúgy középiskola...
2012. márc. 7. 21:41
5/21 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, mivel én mondjuk sosem azt nézem egy srácnál ha arra vagyok kíváncsi mennyire értelmes, hogy milyenek a jegyei, hanem azt ahogyan viselkedik, ahogy beszél meg hasonlók, a jegyek a lustaság miatt is lehetnek rosszak, sőt legtöbb esetben az miatt rosszak
6/21 anonim válasza:
Nyugi, ha intelligencia szinted rendben van, akkor a csajnak nem lehet kifogása. Bizonyíts neki, viselkedj normálisan a suliban.
Ha meg átlagok alapján ítél meg, és nem a személyiséged alapján, akkor meg egye meg a fene.
7/21 anonim válasza:
Nem számít szerintem. A gimi is más.
8/21 anonim válasza:
1 dolgot jegyezz meg. Ne rágódj a jegyed miatt.
9/21 anonim válasza:
Neked lesz csak rossz, mert le kell belőle érettsigézni. De egyáltalán nem lehetetlen, hidd el. Soha ne add fel.
Ha nem viselkedsz primitíven, nem vagy primitív és ez számít.
10/21 anonim válasza:
Inkább amiatt aggódj, hogy olyanok tapadnak rád, akiknek csak az számít, hogy kettes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!