Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számít a csajoknál az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a csajoknál az, hogy a fiú mennyire okos?

Figyelt kérdés
Most nem az általános műveltségről beszélek, hanem az iskolai érdemjegyekről. Pl ugyanúgy meg szeretne ismerni a csaj, akit megszólítok, ha megtudja, hogy a félévi bizonyítványom 3.4, vagy rosszabb. Lehet én vagyok a hülye, de elég kínosan érezném magam, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Főként lányok válaszát várom, hogy mit gondolnak, de akárki írhat. Előre is köszi a válaszokat.
2012. márc. 7. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Te vagy fontos nem a jegyek!! Einstein is megbukott matekből. Egyszer én is majdnem, bár az nem a matek miatt volt. Pedig pro vagyok matekből.
2012. márc. 7. 21:51
 12/21 lila nyuszi ***** válasza:

Engem nem érdekelnek az iskolai érdemjegyek. Amúgy meg ez jelenti a műveltséget, lexikális tudást, ami hangyafingnyit sem ér ha nincsenek saját gondolatai, nem tud logikusan gondolkodni, hülyeségeket kérdez, pocsék a helyesírása, egyszerűen ostoba. Lehet valaki intelligens csak mert rosszak a jegyei.

20/N

2012. márc. 7. 21:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos az, hogy egy srác ne legyen buta. Egyetemista vagyok, annyira nem foglalkoztat az, hogy kinek milyen az átlaga, mert szerintem az nem tükrözi az ember intelligenciáját, az életről való gondolkodását, alapműveltségét, mert tudok olyan ötös tanulóról, aki egyébként az élethez buta, mint a föld. Randiztam már színötös orvosis sráccal is, meg olyannal is, aki több tárgyból bukott, de mindkettő értelmes gondolkodású, intelligens, több témában is otthon mozgó ember volt. És nekem ez számít. Hogy ha beszélgetni akarok vele komolyabb témákról, ne nézzen rám ostobán, hanem mondja el a saját véleményét a dologról. Mert ha beszélgetek vele, nem a funkcionális anatómiáról fogok. Ezért nem érdekel az átlaga.
2012. márc. 7. 21:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Örömmel látom mennyien válaszoltak ilyen rövid idő alatt.:D Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam.
2012. márc. 7. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemen tanultam meg, hogy nincs jobb jegy a kettesnél, csak szebb :) és ez hatalmas igazság!
2012. márc. 7. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:
nem a jegyek számítanak, mert az csak egy "papír" és a tudás megkopik...az a lényeg, hogy intelligens legyen, tudjak vele beszélgetni értelmesen. ne legyen tájparaszt, bulizós fa szkalap, na meg westendes köcsögök egyike.
2012. márc. 8. 04:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért valamennyire számít. Az előző párom le se érettségizett, kétszer megbukott rajta. A mostani meg 2 egyetemet végzett, jó tanuló volt mindig. Van külömbség. Mentalitásban, érdeklődési körben, helyes beszédben és írásban. Nekem számítanak. Van, akinek nem.

Jó lenne ha javítanál és nem csak azért, hogy jobban bejöjj a lányoknak, manapság még diplomával is nehéz, hát még anélkül...

2012. márc. 8. 07:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó, aki nem tud leérettségizni, mert olyan hülye, az meg megint más kalap alá tartozik, de szerintem az érettségi nem olyan nehéz, hogy egy alapvető intelligenciával rendelkező ember ne tudja megcsinálni.

Egyébként pedig sosem értettem ezt a diplomás=ember jó ember elvet, mert a diplomával nem feltétlen adnak együtt műveltséget is. Hány olyan ember tanul az egyetemen, aki egyébként totál sötét a való élethez? Nekem valahogy jobban számít az, hogy a való élet helyzeteit értse és a különböző szituációkban tudjon rendesen reagálni, mint az, hogy elméletben bemutasson egy gégemetszést, mert papíron tudja. Ez mellett meg hány olyan van, aki nem diplomás, de több értelem szorult belé, mint hat diplomásba vagy hallgatóba együtt??

Jó, tény, hogy én is elsősorban az egyetemi hallgatók közül választok, mert én is oda járok, és ott könnyebben tudok ismerkedni, mint egy utca emberével, de ez nem azt jelenti, hogy ha mondjuk találkoznék egy korrekt, értelmes fodrásszal mondjuk, nem adnék esélyt csak azért, mert nincsen diplomája.

13-as voltam.

2012. márc. 8. 07:55
 19/21 anonim ***** válasza:

A jegyek semmit sem jelentenek. Nem tehet róla az ember, hogyha nem érti azt a sok értelmetlen baromságot, amit megpróbálnak a fejébe tömni. Az agyam kevés ahhoz, hogy megértsem azt a sok baromságot (matek, kémia, stb.)

Például én matekból csak azért nem buktam meg középiskolában, mert a dolgozatoknál csaltam. Az érettségin meg hihetetlenül nagy szerencsém volt, mert megúsztam a matekot egy 2-essel. A többi tárgyból meg olyat húztam szóbelin, amit tudok. Szóbelin minden azon múlik, hogy mit húz az ember. Tavaly érettségiztem, és az érettségi rohadtul nehéz volt.

2012. márc. 10. 13:04
 20/21 anonim ***** válasza:

19!

Én ezzel azért annyira nem villognék.

2012. márc. 10. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!