Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy egy szép "menő" csaj irigykedne más pasijára?
Az osztályban van 2 lánycsoport, vannak a "pláza cicák" akik sminkelnek, buliznak, pasiznak, meg minden.
És vannak a másikok, akik nem foglalkoznak ennyire a bulizással, pasizással.
És az egyik csaj elég csöndes, visszahúzódó. És szokták cikizni ezek a menő csajok.
És lett pasija. Az első 1-2 hónapban még azt hallottam a menő csajoktól, hogy "van pasija? haha, valami nyomoronc a gyerek? xD"
Utána eljött szalagavatóra ugye vele táncolni, meg próbákra járni, és utána mintha irigykedtek volna rá: "Láttátok milyen pasija van? Annak??? Az a pasi még nekem is kéne!!!" És szokták szívatni, ha nem jött suliba, mert hiányzott, hogy tanár kérdi:
"xy hol van? - Biztos pasizik! xD
"mi van, a pasiddal voltál? hahaha xD!"
Nem értem, ezek a menő csajok havonta mással járnak, ha úgy tartja kedvük, és ha szakítanak a barátjukkal, jövő héten már mással vannak fent Facebookon.
Ők hogy irigykedhetnének már?
Most tényleg irigyek? Mivel azt mondta ott több is, hogy "milyen pasija van már! Az még nekem is kéne! :O"
"havonta mással járnak"
Biztos szeretnék, ha nem lennének kidobva egy hónap után, csak annyi idő után sajnos megunják őket.
irigykednek, mert az a lány már több hónapja jár egy jó sráccal, őket meg mindig hamar ejtik.
ezt irigylik igazán
Irigyek és ne törődjön vele a csaj. Legyen szerelmes. A többi üresfejű kis hülye, pedig élje azt az életet, amit majd 30 évesen megbánnak. Több abortusz és csalódás után egyedül. Csak sajnálni lehet az ilyeneket. Üresfejű libák.
HAJRÁ NORMÁLIS LÁNY CSAPAT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!