Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek gáz vagy menő egy ilyen csaj?
egy évfolyamtársamról van szó
15 éves és nagyon nagyszájú, "menő", és szerintem sok mindent elmond róla, hogy csomószor az öltözőben olyanokat mond, hogy úúúú, tegnap hogy leitta magát, meg múltkor arról beszélgettek az osztálytársaival, hogy ki mikor dugott a legjobbat és így elkezdi a lány: -Én akkor élveztem a legnagyobbat, amikor be voltam tépve!!
szerintetek nem gázok az ilyen lányok? csakmert a szóban forgó lánynak kb. 2 hetente új pasija van és ránézésre a barátjai tök normális emberek, szóval nem nagyon értem, mit szeretnek rajta.
Szerintem nem baj az ha valaki őszintén megbeszéli a dolgokat. Persze ha csak azért hogy felvágjon vele, az már lehet gáz.
De csak ennyi nem hiszem hogy probléma lenne
Ne foglalkozz ilyen lányokkal. A mi sulinkban is voltak ilyenek, sőt mindenhol vannak ilyen agyatlan beképzelt nyomorékok. 15 évesen még jó bulinak találja ezeket, de aztán elmúlik 18, és rájön, hogy hoppá...
az ilyenekből lesznek magyarul a senkik.
Valószínű, hogy azért mondja, hogy menőnek látszódjon, "húú.. de vagány ez a csaj, 15 évesen részegen kefél..."
Miközben ez nem felnőttség, érettség, hanem pont ellenkezőleg.
Talán nem véletlen, hogy azok a lányok, akik biztonságban érzik maguk és értelmesek, lelkileg érettek, azok nem csinálnak ilyet.
Az alkohol minden életkorban rongálja az agyat, de 15 évesen meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!