Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek gáz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek gáz vagy menő egy ilyen csaj?

Figyelt kérdés

egy évfolyamtársamról van szó

15 éves és nagyon nagyszájú, "menő", és szerintem sok mindent elmond róla, hogy csomószor az öltözőben olyanokat mond, hogy úúúú, tegnap hogy leitta magát, meg múltkor arról beszélgettek az osztálytársaival, hogy ki mikor dugott a legjobbat és így elkezdi a lány: -Én akkor élveztem a legnagyobbat, amikor be voltam tépve!!

szerintetek nem gázok az ilyen lányok? csakmert a szóban forgó lánynak kb. 2 hetente új pasija van és ránézésre a barátjai tök normális emberek, szóval nem nagyon értem, mit szeretnek rajta.

2013. nov. 23. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem is gáznak, hanem undorítónak mondanám. az ilyen nagyon nagy királynak képzeli magát, közben meg egy kis k_urva, és nem ér semmit.
2013. nov. 23. 09:53
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
It's gas!
2013. nov. 23. 09:54
 3/20 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem nem baj az ha valaki őszintén megbeszéli a dolgokat. Persze ha csak azért hogy felvágjon vele, az már lehet gáz.

De csak ennyi nem hiszem hogy probléma lenne

4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem az eszét :D Undorítóak az ilyenek :)
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
figyelj ne irigykedj vagy ha nem akkor miért érdekel az ilyen ugyis hamar a másvilágra megy saját önpusztitása miatt hagy csinálja ha neki ez jó nekem sem tetszikeza fajta viselkedésde szerintemértelmetlen gondolkodnom rajta segitenimegnem lehet mert ő az aki magátépiti lenem más vagy külső hatás ..
2013. nov. 23. 09:58
 6/20 anonim ***** válasza:

Kis drogos k rva...

Igen gáz..

2013. nov. 23. 10:01
 7/20 anonim ***** válasza:
ez nagyon cinkes,sztem legyen normális,aranyos
2013. nov. 23. 10:06
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz ilyen lányokkal. A mi sulinkban is voltak ilyenek, sőt mindenhol vannak ilyen agyatlan beképzelt nyomorékok. 15 évesen még jó bulinak találja ezeket, de aztán elmúlik 18, és rájön, hogy hoppá...

az ilyenekből lesznek magyarul a senkik.

2013. nov. 23. 10:07
 9/20 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy azért mondja, hogy menőnek látszódjon, "húú.. de vagány ez a csaj, 15 évesen részegen kefél..."

Miközben ez nem felnőttség, érettség, hanem pont ellenkezőleg.

Talán nem véletlen, hogy azok a lányok, akik biztonságban érzik maguk és értelmesek, lelkileg érettek, azok nem csinálnak ilyet.

Az alkohol minden életkorban rongálja az agyat, de 15 évesen meg főleg.

2013. nov. 23. 10:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe az Amerikai szépség című filmet :)
2013. nov. 23. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!