Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért kell átváltozni "menő-csajszivá"? Siralmas.
Hihetetlen de mindenhol ezt látom, hogy a legaranyosabb lányok akikért érdemes élni még, egyszer csak flegmák lesznek, meg idióta képeket töltenek fel az új particsaj barátnőjükkel FB-ra kinyújtott nyelvvel, idióta fejjel, meg "hú de király vagyok"-feelingű képet napszemcsivel... Van aki tök bunkó/beképzelt lett pár hónap alatt :O
De ezt nem először látom, ez kb a 10. alkalom, nem hiszem el :/
MIÉRT!??? Magyarázzátok el ezt nekem...
Ezzel csak a bájosságukat húzzák le a WC-n...
A másik dolog meg, hogy a visszahúzódóbb lányok is olyan életre vágynak hogy buli minden nap, izgalmak a köbön... eszem megáll...
Mindjárt 20F leszek, volt már bnőm.
Valószínűleg az aranyos lány kategóriában nem érezték jól magukat. Aki aranyos lány akar lenni, az az marad. Másrészt ez a báj dolog amit te látsz, olyasmi ami ha felnő az ember általában eltűnik. Nem mindenki válik ilyen partizóssá, de a szomszédlány stílust szinte mindenki kinövi, ettől még nem lesznek kevésbé értékes emberek.
Egyébként ez a "particsaj" korszak is el fog múlni.
Nők... Még is mit vársz tőlük?!
Jobb ha rám halgatsz: ezek csak a szexre jók, másra nem! Nincs kivétel.
22f
5-ös jah :D hallod végigmegyek az utcán és csak ribancot látok :D (lehet én vagyok a nem nomrális)
De pl múltkor volt egy Metropolosztogató barna hajú csaj Miskolcon, nah ő bájos volt :D már külön megjegyzem az ilyeneket :/
20 fölött kihal ez a mentalitás a lányokból.
Nekem volt egy barátnőm gimiben, akin kiütközött ez. Azt mondta, nagyon szeret, meg nagyon vonzódik hozzám stb, de innentől legyünk inkább szexkapcsolatban, mert az új baráti körébe nem illek. Elküldtem a fenébe.
Aztán 1-2 év múlva kinőtte ezt, újra össze akart jönni. Elküldtem a fenébe ismét.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!