Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek gáz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek gáz vagy menő egy ilyen csaj?

Figyelt kérdés

egy évfolyamtársamról van szó

15 éves és nagyon nagyszájú, "menő", és szerintem sok mindent elmond róla, hogy csomószor az öltözőben olyanokat mond, hogy úúúú, tegnap hogy leitta magát, meg múltkor arról beszélgettek az osztálytársaival, hogy ki mikor dugott a legjobbat és így elkezdi a lány: -Én akkor élveztem a legnagyobbat, amikor be voltam tépve!!

szerintetek nem gázok az ilyen lányok? csakmert a szóban forgó lánynak kb. 2 hetente új pasija van és ránézésre a barátjai tök normális emberek, szóval nem nagyon értem, mit szeretnek rajta.

2013. nov. 23. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az Amerikai szépség mégis hogyan jön ide? Nincs is köze a kérdező problémájához...

Amúgy engem nem érdekel, ki mit csinál. Nem tartom se menőnek, se gáznak.

2013. nov. 23. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
mutass már be neki, had vigyem el én is egy körre...ígérem "gyengéd" leszek
2013. nov. 23. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem nézd meg újra.
2013. nov. 23. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:

11# szerintem a beépített szépséggel keveri haha :)

Nekem is az Amerikai szépség ugrott be erről a kérdésről.

2013. nov. 23. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:
21%

ma 09:58 válasszal értek egyet.

Menőnek nem mondanám,de az ő dolga, ő élete.

Kérdező, te meg egy okoskodó kis szüzike lehetsz, akinek piszkálja a csőrét, hogy más kicsit többet él, és tapasztal a világból, történik is vele valami, nem csak a könyveket lapozgatja, mint te...

Ja, nem, nem védem a kérdésben szereplő csajt, mert biztos én is egy lázadó tini vagyok...

Hát nem. 25 éves vagyok. Csak nem birom elviselni, mikor valaki azzal van elfoglalva, hogy más hogyan él...

2013. nov. 23. 12:00
 16/20 A kérdező kommentje:
12:00 25 évesen hülyébb vagy, mint valakinek a segge :P igen, így aztán qrva sokat tapasztal a világból, hogy minden második nap teleszívja magát fűvel meg a sárga földik issza magát, én meg annyira szánalmas vagyok, amiért 15 évesen még nem élek ilyen életet, hanem csak a könyveimet lapozgatom és még szűz vagyok :) úristen, de ciki :')
2013. nov. 23. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

Állíts magadon, pici lány,én nem sértegettelek, visszavehetsz a lendületből. A hülyeség nem az, ha valaki nem ért veled egyet. Bár akinek más magánélete a legnagyobb problémája, annak tartalmas élete lehet.

Nem, nem helyeslem, amit csinál. De igenis jobb fiatalon átesni bizonyos dolgokon, és majd később visszagondolni, hogy "de hülye voltam", mint függöny mögött élni, és felnőtt fejjel behülyülni, pl család meg gyerek után a fejedhez kapni, hogy "úristen, nem éltem ki magam"... Az sokkal rosszabb lesz, mint annak, aki "gyerekfejjel" csinál hülyeségeket, túlesik rajtuk, és tanul a saját hibáiból... De magyarázhatok... Majd rájössz...

2013. nov. 23. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17-es, sajnos nagyon nincs igazad.

Igen, a 15-18 éves kor a felfedezés, az új dolgok kipróbálása, a gyermekkor magad mögött hagyása ideje.

De azért ebbe az ivás, a részegen való szexelés nem tartozik bele. Főleg úgy nem, hogy ezzel magát teszi tönkre.

Kérdező: igazad van, nagyon gáz az ilyen lány.

Vagy sajnálnivaló. Azt hiszi, ez jó, amit csinál, pedig nagyon nem az.

2013. nov. 23. 14:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nem birom elviselni, mikor valaki azzal van elfoglalva, hogy más hogyan él..."

Ez csacsiság.

Egy 15 éves keresi a helyét, keresi a felnőttkori normákat. És ha valamit nem ért, akkor kérdez. Mondjuk itt, ahol anonim módon megteheti.

És nem arról volt szó, hogy "azzal lenne elfoglalva", hogy él az a lány, hanem megkérdezte mások véleményét erről.

Hiszen ez a lány előadja a menőt, de a kérdező sem biztos abban, hogy tényleg ez lenne a menő, a követendő.

Nem ismerem a kérdezőt, de nem adott okot ilyen rosszindulatú válaszra.

2013. nov. 23. 14:22
 20/20 A kérdező kommentje:
örülök, hogy vannak, akik észrevették, nem azért kérdeztem, amit, mert olyan unalmas életem lenne, hogy ezzel a csajjal vagyok elfoglalva...
2013. nov. 23. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!