Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mirt van az, hogy jobban kell nektek egy csontsovány güzü csaj, mint egy szép menő rockcsaj?
Én is rocker csaj vagyok de válaszolok a fiúk helyett is.
Tudod a normális csajok akiknek van eszük és saját véleményük, gondolatuk nem olyan kelendőek, mert nem lehet őket átb*szani.
Amúgy rocker lányhoz rocker fiú kell :)
a güzü azt jeleni sovány, de attól lehet szép és csúnya is. A rocker, meg egy stílus. Nem minden férfi szereti a rokkereket, talán ezért. Azt vettem észre, hogy a csinosabbakat jobban szeretik, akik nőcisebbek, az meg ízlé dolga, hogy sovány, vagy kövér, vagy telt, izmos...stb.
A rokker csajok keressenek rokker hapsikat :)
Egyik sem.
Csontsovány güzük kb. nagyobb szél és elrepül :D
Rokkerek - velük semmi bajom nem lenne, ha nekik nem lenne velem bajuk. Mindig puffognak az "életérzésről" ha véletlen mégis rockot hallgatnék rögtön jön egy beszólás, hogy a rocknak ez az ága gagyi, csak a másik ág a jó. Kivéve ha azt hallgatom, mert akkor az rossz és ez a jó.
Van még 2000 másik kategória kb. szóval ez van. Amúgy "menő" rockcsaj? Ilyen van? A rockerek nem szoktak menők lenni inkább amolyan kemények és határozottak. Vagyis van "menő" rocker - a huligensz koncerten... De azt meg a igazi rockerek röhögik ki.
Amúgy meg nem tudom te hol jársz - én Pesti vagyok - de nem valami gyakori a csontsovány lány. 13-14 éveset láttam már de az azért mert hirtelen nyúlt meg. Amúgy meg a lányok többségén ott a "husi". Persze itt nem a duciságra célzok de egy kis hasuk, úszógumi ott van a többségen :)
Lehet hogy te egy modell ügynökségnek dolgozol? :O
Mert nem mindenki szereti a rockereket azért.
és ahogy írták a rocker keressen magának rockert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!