Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mirt van az, hogy jobban kell nektek egy csontsovány güzü csaj, mint egy szép menő rockcsaj?

Figyelt kérdés
Mind2 a barátnőm, mind a 2-en szépek, csak nem értem, hogy miért minden pasinak a güzü csaj kell nem a rocker.
2012. dec. 13. 17:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Mert Talán , nem mindenki szereti a Rocker Csajokat :)
2012. dec. 13. 17:28
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Nade kérem, ne tessék általánosítani! :)
2012. dec. 13. 17:31
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Én is rocker csaj vagyok de válaszolok a fiúk helyett is.

Tudod a normális csajok akiknek van eszük és saját véleményük, gondolatuk nem olyan kelendőek, mert nem lehet őket átb*szani.

Amúgy rocker lányhoz rocker fiú kell :)

2012. dec. 13. 17:32
 4/20 ASOT ***** válasza:
70%
már megint ezek az óriási megkülönböztetések..csontsovány güzü, meg rocker...csak ez a 2 véglet van szerinted?
2012. dec. 13. 17:32
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Kimaradt a kövér, ha már...vs."csontsovány"!
2012. dec. 13. 17:33
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

a güzü azt jeleni sovány, de attól lehet szép és csúnya is. A rocker, meg egy stílus. Nem minden férfi szereti a rokkereket, talán ezért. Azt vettem észre, hogy a csinosabbakat jobban szeretik, akik nőcisebbek, az meg ízlé dolga, hogy sovány, vagy kövér, vagy telt, izmos...stb.

A rokker csajok keressenek rokker hapsikat :)

7/20 anonim ***** válasza:
Na meg nem ismersz mindenkit. Olyan pasikra nyitod ki a kiscsipád aki a güzü csajok után fut. Ha egyszer végre jobban kinyitod a szemed akkor látni fogsz olyan fickókat is akik nem güzükkel járnak és látni fogsz csodát, mert rengeteget fogsz látni. Nézz jobban körül álmodozó kislány!
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Egyik sem.

Csontsovány güzük kb. nagyobb szél és elrepül :D

Rokkerek - velük semmi bajom nem lenne, ha nekik nem lenne velem bajuk. Mindig puffognak az "életérzésről" ha véletlen mégis rockot hallgatnék rögtön jön egy beszólás, hogy a rocknak ez az ága gagyi, csak a másik ág a jó. Kivéve ha azt hallgatom, mert akkor az rossz és ez a jó.

Van még 2000 másik kategória kb. szóval ez van. Amúgy "menő" rockcsaj? Ilyen van? A rockerek nem szoktak menők lenni inkább amolyan kemények és határozottak. Vagyis van "menő" rocker - a huligensz koncerten... De azt meg a igazi rockerek röhögik ki.

2012. dec. 13. 17:36
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy meg nem tudom te hol jársz - én Pesti vagyok - de nem valami gyakori a csontsovány lány. 13-14 éveset láttam már de az azért mert hirtelen nyúlt meg. Amúgy meg a lányok többségén ott a "husi". Persze itt nem a duciságra célzok de egy kis hasuk, úszógumi ott van a többségen :)

Lehet hogy te egy modell ügynökségnek dolgozol? :O

2012. dec. 13. 17:36
 10/20 anonim ***** válasza:
26%

Mert nem mindenki szereti a rockereket azért.

és ahogy írták a rocker keressen magának rockert

2012. dec. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!