Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mirt van az, hogy jobban kell nektek egy csontsovány güzü csaj, mint egy szép menő rockcsaj?

Figyelt kérdés
Mind2 a barátnőm, mind a 2-en szépek, csak nem értem, hogy miért minden pasinak a güzü csaj kell nem a rocker.
2012. dec. 13. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nálad nem a rockerséggel van a baj, hanem hogy ennyi szöveg alapján is süt rólad a beképzeltség. Ha ez élőben még inkább így jön le... hát tudod, inkább kihagynám. :D

Meg mert általánosítasz. Nem vagy se jobb, se rosszabb, se egy külön kaszt attól, hogy rockzenét hallgatsz. Szeretem a rockot, megvan az életérzés is, de ki nem állhatom az ilyen merev gondolkodású, végletes szemléletű wannabe alakokat, lehangolóak vagytok. :D

Talán nézz máshogy a világra, legyél nyitott, ne keretekben gondolkodj, ne irigykedj, legyél jobb barát, és több sikered lesz neked is. :P

2012. dec. 13. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
Vagy a csontsoványnak egyszerűen csak jobb kisugárzása van... ennyi
2012. dec. 13. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

szep<->meno<->rocker

Sehogyse all ossze ez a harom fogalom eggye.. :o)

2012. dec. 13. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Nanana! Nem mindenki tartozik az általad említett kategóriába! :)
2012. dec. 13. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Most a kérdésed arra vonatkozik, hogy a pasik nem kedvelik a rocker csajokat, vagy arra hogy a pasik a soványakat szeretik? A másodikat cáfolnám. De nálam pl az összhatás az ami számít, plusz minusz pár kiló nem nagy ügy.

És pl mi van akkor ha egy techno-s srác hajtana rád? Problémát csinálnál belőle?

2012. dec. 13. 18:21
 16/20 anonim ***** válasza:
13-as ez azért kemény volt, mit nem mondjak... egy rocker csaj is lehet szép, a rocker ugyanis önmagában ha nem tudnád egy zenei stílust mutat... az meg hogy Te azt nem szereted, az a Te dolgod...
2012. dec. 13. 22:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyik csaj se én vagyok, ők a barátnőim. Nem vagyok féltékeny rájuk, van barátom és szeretem. Mindketten nagyon szépek, csak észrevettem, hogy az a lány, aki egy erősebb öleléstől is "összetörik" sokkal népszerűbb a fiúk körében, és csak érdekelt, hogy miért. Hála a normális kommentelőknek mostmár tudom :) köszönöm :)
2012. dec. 14. 13:56
 18/20 anonim válasza:
100%

Gyerekek az az igazság h nagyon menő lett a jajj képzeld el van uj iphone 4 és jajj demenő -.-" hát szánalmas h valaki attol lesz menő h minnél jobb telefonja van -.-" és miért van az h normális csajok ezekre a degenerált vékony emocionális pasikra buknak, meg deszkásokra stb? ... sajnos a szinvonal itt van régen a kigyurt pasik voltak a menők mostmár a vékony emocionálisok -.-" Szánalom!

Rockereknek össze kéne tartaniuk :) Szoljon A ROCK!!!! ;)

2012. dec. 29. 07:49
 19/20 anonim ***** válasza:
nem mindenki olyan,altalaban nem a rocker a nyaro...de egy ilyen srac mint en pont rocker csajokat keres,ugyan is en rocker vok :D
2012. dec. 31. 23:55
 20/20 anonim válasza:
jaj basszus ne h már a testet nézzétek nem az számít....
2013. aug. 6. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!