Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatom van, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatom van, de vonzanak a nagyvárosi meg egyéb bulik?

Figyelt kérdés
Elcsavarta a fejemet Pest egy kissé..:) De a pasimnak nincsenek egyértelmű tervei összeköltözésről, házasságról, gyerekről. Egy ideig tervezgettem, reménykedtem, már nem annyira. Mondván, hogy "sose tudni előre", meg hogy "hiába mondja most azt, hogy igen, lehet hogy úgy alakul, hogy nem úgy lesz". Aztán jómúltkor még az volt, hogy együtt fogunk lakni, aztán amikor gyűrűket nézegettem, és mondtam neki, hogy nézze ő is, akkor az volt a reakciót, hogy "minek kellene neki olyanokat nézegetnie", meg amikor kérdeztem, hogy akkor elvesz-e feleségül, mert éppen valami fincsit csináltam neki, akkor azt mondta, hogy majd ahogy alakul. De közben meg totál kedves, normális, a szülei is okésak, szeretnek engem, én is őket, meg a pasimat is. De vannak itt fekete pontok...

2014. jan. 23. 01:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ne csinálj hülyeséget, csak magadnak ártasz vele.
2014. jan. 23. 02:29
 42/43 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem dobom ki... varoom, hátha változik... mert olyan jófej vagyok :)
2014. jan. 23. 02:31
 43/43 anonim ***** válasza:

Volt idő, hogy ugyanúgy éreztem mint te. A feleségem szexuális vágya a nullával vetekszik. Miközben én egy olyan tüzes csajról álmodozom, mint te. De a világ minden kincséért sem aláznám meg egy másik nővel (Esetedben pasival).

Nem jó fej vagy, hanem szereted, a vak szerelmen már túl vagy, ez már talán igazi szeretet. Ez mindennél többet ér. Most van egy stresszes időszakod, de ez elmúlik.

2014. jan. 23. 02:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!