Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatom van, de vonzanak a nagyvárosi meg egyéb bulik?
Ez egy primitive hozzászólás volt utolsó.. és nem is értem, hogy mire akarsz kilyukadni.
segítsetek, én meg akarom ezt menteni, mert megbízható az alak, meg minden, elnézi a hangulatingadozásaimat, hisztijeimet.. stb.. jó férjanyag lesz szerintem belőle.. csak nekem kell valahogy változni, hogy csináljam???? Elfojtani el lehet, de nem örökre.. pszichológusra sajnos nincs időm, pedig már egyeztettem eggyel.
"pszichológusra sajnos nincs időm, pedig már egyeztettem eggyel."
ebből biz pszihiáter lesz
Gondolj bele, boldog leszel így egész hátralévő életedben?
És egyébként mit értesz kiélés alatt?
Mert szerintem attól nem lesz valaki boldogabb ember, hogy lefekszik random emberekkel, meg flörtölget. Persze pár hétig élvezhető ez az életforma is, de sok pluszt nem ad.
Én hasonlóan voltam anno (bár igaz az akkori barátom tervezte a házasságot, de én nem tudtam volna elképzelni, hogy mellette igazán ki tudok teljesedni sajnos, úgyhogy szakítottam...4 éves kapcsolat).
De nekem nem a pasizás hiányzott, hanem egy egész másfajta életvitel. Amit a mostani barátommal meg is tudunk valósítani, azóta teljesnek érzem az életem, mióta vele vagyok, és egy percig se bánom, hogy így alakult a dolog, sőt... :)
szóval nekem ez hiányzott, mint kiélés.
Neked mit takar ez?
Mert nem feltétlen kell azért szakítani, hogy kiéld azokat a dolgokat, amiket szeretnél.
Ha pedig csak ennyi, hogy mások elismeréseire vágysz... az szimplán önbizalomhiányra utal, tegyél magadért minden téren egészen addig, amíg elégedett leszel magaddal teljesen, és akkor nem fog ennyire hiányozni ez az idegenektől érkező megerősítés.
már hogyne tudna megb....szni :D zeng a ház, amikor nincs otthon senki.. de a váááltozatosság, meg a "vajonmilyenlehetmással"-érzés..
és h mentsem meg? mit csináljak, mire gondoljak? mit hajtogassak magamban magamnak? amúgy meg nem tudom elképzelni, h nem romantikus lánykérés lesz..... mindenkinek az van..:(
"és h mentsem meg? mit csináljak, mire gondoljak? mit hajtogassak magamban magamnak? amúgy meg nem tudom elképzelni, h nem romantikus lánykérés lesz..... mindenkinek az van..:('
Nyugodj meg.
NE FEKÜDJ LE MÁSSAL!!!
A közös jövőtökre, és beszélgessetek a szexről.
Azt hajtogasd, hogy ő az igazi, és egy dugás tönkretenne mindent.
Nagyon keveseknek van.
Engem is férjül vettek, és nagyon boldogok vagyunk. Csak azt bánom, hogy nem vettem feleségül korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!