Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatom van, de vonzanak a nagyvárosi meg egyéb bulik?
A férfiak nem vesznek feleségül soha. A férfiakat férjül kell venni. Ha szeret hagyni fogja magát, de az esküvőben nem fog kezdeményezni, viszont kikészíti a készülődés. A gyűrűket sem fogja nézegetni egy igazi Férfi, de ha már kiválasztottad, és akar téged, és még pénze is van, akkor megveszi, és beletörődik a sorsába... :-)
Nekem elhiheted. 35F, 10éve házas, 2 gyerek
Hát de h ne csavarná már el, ha vele meg ez van?:( Leültem már vele nem egyszer ezt megbeszélni, legutóbb ez volt, hogy várja, hogy megkomolyodjak, mert ő csak egyszer akarja kimondani az igent. Pedig 3 év után én kicsit többet várnék, főleg h nemsokára tölti a 28-at. De mivel még nincs semmi a kezében, most fejezi a sulit, bizonyos okok miatt elmaradozott vele, de nem azért mert buta vagy valami.. nem is lényeges.. a lényeg, hogy kezdek kiábrándulni belőle, és megijedek magamtól, hogy mik jutnak eszembe!!! Volt már valaki ilyen helyzetben????
Utolsónak: az Instant egy jó hely:PPPP
Most te mégis milyen alapon várnád el, hogy házasságot akarjon? Együtt se éltek.
Amúgy meg ne legyél álszent... te se éppen úgy viselkedsz meg gondolkodsz, mint aki meg akar állapodni ennél a srácnál, és egész életen át tartóan hűséges lennél hozzá... szóval nem is értem hogy van ez.
Párhuzamosan tervezgeted azt, hogy másokkal is le kéne feküdnöd, de közben mérges vagy a barátodra, mert nem akar elvenni.
22L
De akkor is... nem jó ezek szerint a szexuális életetek, és egyébként se ugyanazok látszólag a céljaitok. Akkor miért erőlteted ezt a házasság témát?
És egyébként miért érzed magad bénának?
Gondolom nem szoktál elmenni meg ilyesmi, a nők akkor szoktak frusztráltak lenni a szex miatt. (Én is akkor voltam az korábban...) Mióta mással vagyok és mindig van orgazmusom azóta egy percet se gondolkozom azon, hogy vajon béna vagyok-e. :D
Hasonló a probléma?
#11-es vagyok
Kislány, neked még komolyodnod kell. Nincs szükséged több szexkapcsolatra. Ne akarj sok partnert, mert megbánod...
"a szuka kutya is szökik tüzelésnél ha a kanok nem jönnek"
-ennyit a disco-ba járásról-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!