Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatom így végzi ha katona maradok?
Kicsivel több 1 éve vagyok katona.A volt barátnőmmel 3 éve jártunk.Ő egyetemre jár(még most is) én meg dolgoztam.
Amikor felvettek akkor kevesebbet találkoztunk.Kb heti 1-2 alkalommal.De volt,hogy egyszer sem.
Aztán két hete szolgálat után néztem a telefonom és simán sms-ben szakított.Csak azt írta,hogy "ennyi.nem bírom tovább.szakítok"
Indokot se írt.Hiába hívtam.
Ez megrendített.Szeretem a hivatásom de egyedül azért elég rossz.
pedig sok csaj folyatja a nyálát katona pasi után...
lehet amugy se volt rendben minden.
ne hibáztasd a csajt, van aki nembírja a távkapcsolatot....
Ha jól sejtem, fiatal vagy még, szóval ne bánkódj. 3 év sok idő, biztos nem könnyű most, de én azt gondolom, hogy ha a lány ennyivel lezárta az egészet, akkor ott valami más gond is volt. Ha igazán szeretett volna, nem dobta volna el azt a 3 évet anélkül, hogy legalább megpróbált volna tenni valamit vagy minimum beszélni róla.
Azt gondolom, hogy a hivatásod nem lehet akadály, tekintve, hogy a nők több mint fele kifejezetten vonzódik az egyenruhásokhoz (beleértve engem is), csak mondjuk nem mindenki gondol bele, hogy ennek vannak néha kellemetlen velejárói is. De aki szeret, az így is szeretni fog, ne add fel emiatt a hivatásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!