Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatom van, de vonzanak a nagyvárosi meg egyéb bulik?
A válaszaid alapján egész biztos vagyok benne, hogy vagy szakítani fogsz, vagy meg fogod csalni. (Vagy gyik se, és folyton gyötrődsz majd magadban meg fantáziálgatsz feleslegesen, hogy másokkal milyen vajon).
Aki ennyit gondolkozik azon, hogy milyen lehet mással, az nem fogja úgy leélni az életét, hogy marad ezzel az egy emberrel egész életére szex terén.
Ez persze nem baj, és szerintem érthető emberi igény, de látszik hogy ez neked nagyon fontos, szóval a kapcaolatotokra nézve nem lesz ennek jó vége...
"... tehát h jól csinálja, amit csinál."
NEM!
NEM!
NEM!
NEM!
Évek múlva a pasi hülyét fog kapni a sok lyuksógor miatt, és nem tud majd bízni a feleségében.
"Ezekszerint mégiscsak bánod, hogy nem te vetted feleségül."
Nem az elvesztegetett öt évet bánom, amíg várt a romantikus lánykérésre. De ha Ő nem lép még mindig "csak" a csajom lenne. És nem tudnám, hogy elvesztegettük az időt.
#11,#17,#24,#26,#30,#33,#35,#36
Ez mind én voltam, igen a 26-os is.
Én már tudom ki vagy, mi a problémád, és te rájöttél már.
35F
Bocs...
...és te rájöttél már???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!