Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem érti meg, hogy van tartalék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elmondtam a barátnőmnek, hogy van egy tartalék csaj, hogy ha szétmennénk, akkor ne maradjak sokáig nőtlen. (nem csalom vele meg semmi ilyesmi)

Őt szeretem, de ha egyszer lelép esetleg muszáj bebiztosítanom magam.

Tudni akarta ki az én meg elmondtam neki és duzzog.

De hát mi ebben a rossz? Tőlem neki is lehet tartalék pasija.

2014. jan. 21. 19:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
90%

"Vagy azok akik minden nap megdugják a titkárnőjüket ès ùgy mennek haza a 2 gyerekükhöz meg felesègükhöz mintha ők lennènek a világ legrndesebb emberei."

Végülis nyugtatgathatod magad ezzel, amiért lesüllyedtél erre a szintre.

2014. jan. 22. 00:31
 32/35 anonim ***** válasza:
90%

Én sem érteném meg. A barátommal azért vagyok együtt, mert egy életre tervezek vele. Ebbe sehogy nem fér bele egy tartalék. Annak ugyanis az az üzenete, hogy valószínűnek tartod, hogy szétmentek. Pláne azzal számolsz, hogy lelép, szóval nem bízol benne.

Különben nem is értem. Amikor az exemmel szétmentünk, amikor akartam, szinte azonnal találtam szexpartnert. Azért az ember tudja, melyik ismerősei kaphatók könnyen, kit kell ilyen helyzetben megkeresni :D

2014. jan. 22. 00:44
 33/35 anonim ***** válasza:
8%
Nőként te tudod. Neked nem kihívás, csak szétrakod és jönnek :)
2014. jan. 22. 00:49
 34/35 anonim ***** válasza:

Szegény te! :(

Mindenki hülye,csak te vagy helikopter

2014. jan. 22. 00:57
 35/35 A kérdező kommentje:
31-es! Hát a 2 dolog qrvára nem ugyanaz de azèrt jòt mosolyogtam a buta hozzászòlásodon.
2014. jan. 22. 04:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!